Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün yine duyarlılığını sergiledi!

Tuba Büyüküstün yine duyarlılığını sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, “evde kal Türkiye” çabalarına destek olan ünlüler arasında. Oyuncu, sadece sosyal medyada takipçilerine koronavirüsten korunmak için evlerinde kalmaları tavsiyesi yapmıyor, aynı zamanda youtube kanalı üzerinden başlattığı canlı sohbetlerle onların vakit geçirebilecekleri içerik de sunuyor.

Büyüküstün, 40 dakika üzerinde süren daha önceki 2 sohbet programında koronavirüs konusunda önemli bilgiler vermesinin yanı sıra, takipçileri ile sohbet ortamı da oluşturdu. Oyuncu, samimi sözleri ve bilgi veren yaklaşımı ile hayranlarının da takdirini kazandı. Büyüküsktün, velilerin çocukları ile evde neler yapabileceği konusunda da bilgiler sundu.

Uzaktan eğitimin başladığı 23 Mart Pazartesi günü oyuncu bir kez daha duyarlılık sergileyerek, öğrencilerin ekran başında oldukları 10.00-16.00 saatleri arasında bu canlı yayınlarını yapmama kararı oldu.

Instagram hesabından duyuruda bulunan oyuncu, “İki gündür öğlen saatlerinde yapıyoruz youtube’daki canlı buluşmamızı. Bugün Türkiye genelinde online eğitim başladı. Çocukların yoğunlukla 10.00-16.00 arası internet kesintisine uğramadan eğitim alabilmeleri için, bugün itibariyle saat 16.00-17.00 civarında yapmaya özen göstereceğiz buluşmalarımızı. Sizi her gün haberdar edeceğim saat ile ilgili. Bugün saat 16.00 da görüşmek üzere… Bugün, bu dönemde nasıl hem kendi hem çevremizdekilerin sağlığına daha dikkat edebileceğimizi konuşacağız. Duyduğumuz pek çok bilgiden hangileri doğru? Neyi nasıl uygulamalıyız?” ifadelerini kullandı.

İşte oyuncunun dün gerçekleştirdiği sohbet videosu: