Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Özdemir hayranlarını yine şaşırtmayı başardı!

Demet Özdemir hayranlarını yine şaşırtmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekrana dönüş yapan Demet Özdemir, performansı ile çok konuşuldu.Dram dizisinde ilk kez rol alan oyuncu, hayranları tarafından başarılı bulunuyor. Demet Özdemir, 2 aydır evinde dinlenmeye çekildi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının 3. haftasında dizinin çekimleri durduruldu. O tarihten bu yana Demet Özdemir evinde kendisini karantinaya aldı. Hayranları dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağını merakla bekliyor. Ancak henüz net bir bilgi yok.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yurt dışı satışları için de çaba sergileyen oyuncu, hayranlarını bir başka konuyla daha şaşırtmayı başardı. Instagram’da zaman zaman canlı yayınlara katılan Demet Özdemir, evde temizlik yapıyor ve yerleri çok güzel silmesini yeni yeteneği olarak duyurdu.

Oyuncu, “Yeteneklerimden birisi. Önce annelerimize çok saygı duyuyorum. Bütün ev hanımlarına. Hiç kolay bir şey değil, temizlik yapmak, evi çekip çevirmek. Hele bir de anneysen, düşünemiyorum. Çok iyi yer süpürüp, sildim. Yemin ediyorum” dedi.

Güzelliği ve zarafeti ile göz dolduran oyuncu, yeni bir paylaşım daha yaptı. Güneşli günün keyfini çıkartan Demet Özdemir, fotoğrafını efekt ile paylaştı. Geçtiğimiz gün de yine bir efekt kullanarak paylaşım yapan oyuncu, hayranlarını şoke etmişti. Birçok takipçisi saçlarını sarıya boyattığını düşündü ama daha sonra doğru olmadığı ortaya çıkmıştı.