Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği Dünyayla Benim Aramda’nın yayın tarihi belli oldu!

Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği Dünyayla Benim Aramda’nın yayın tarihi belli oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in hayranlarının heyecanla beklediği Dünyayla Benim Aramda’nın merak edilen yayın tarihi sonunda belli oldu.

Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda’nın yayın tarihi,  dijital platformun sosyal medya hesabından, “Hiçbiri hayatının bu noktaya geleceğini tahmin etmemişti” şeklinde dikkat çekici bir ifadeyle  duyuruldu.

İlk sezonu 8 bölüm olarak çekilen Dünyayla Benim Aramda, ilk bölümüyle 14 Eylül’de Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak.

Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği Dünyayla Benim Aramda'nın yayın tarihi belli oldu! 7

Romantik komedi türündeki yapımda Demet Özdemir’e Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger ve usta oyuncu Zerrin Tekindor eşlik ediyor.

Senaryosu Pınar Bulut tarafından kaleme alınan dizinin 28 Temmuz’da yayınlanan ilk tanıtımı da yoğun ilgi gördü. Tanıtımdan sonra dizinin yayın tarihi merak edilmeye başlanmıştı. Romantik komedi olarak adlandırılan dizide entrika ve dram da var. İzleyici dizide bir kadının sevgisinden emin olmak için bir başka kadını kullanarak oynadığı oyunun sonuçlarını izleyecek.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği MF Yapım imzalı dizi 14 Eylül’de Disney Plus ekranlarındaki yerini alacak. Demet Özdemir, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında heyecanını şu sözlerle anlatmıştı; “Yönetmenden diğer tüm teknik işlerde çalışan insanlara kadar çok iyi bir ekiple çalıştık. Oyuncu arkadaşlarım da müthiş. Çok farklı bir iş olduğunu söyleyebilirim. İzleyicinin ilgisini çeker diye umut ediyorum. Güzel bir yolculuktu açıkçası.”