Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadece Arkadaşız’da Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’yı zorlu bir mücadele bekliyor!

Sadece Arkadaşız’da Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’yı zorlu bir mücadele bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki iddialı ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’yı bir araya getiren dizi Sadece Arkadaşız’ın çekimleri son hız devam ediyor. Diziden gelen ilk tanıtım Sadece Arkadaşız’ın konusuyla ilgili ipuçlarını da verdi.

Yabancı bir dizi olan Love Snack uyarlaması Sadece Arkadaşız dizisi, Exxen için çekiliyor. Dizinin çekimlerine kısa süre önce başlandı ve son hız devam ediyor. Setten gelen ilk fotoğraflar Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’nın çok başarılı bir partner olduğunu gösteriyor.

Bu arada komedi türündeki Sadece Arkadaşız’ın ilk tanıtımı da yayınlandı. Tanıtım dizinin hikayesiyle ilgili ipuçları da veriyor. Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü evlendiklerini söyleyerek bir eve yerleşiyor. Ancak gerçek ortaya çıkınca ikisini de çok büyük bir görev bekliyor. Evi elde edebilmek için evlenmeleri gerekmektedir. Birbirleriyle ya da başka biriyle.

İşte o noktadan sonra ikiliyi büyük bir mücadele beklemektedir. Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun, senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın üstlendiği dizinin ne zaman ekrana geleceği konusunda ise bir açıklama gelmedi.

Bu arada Hazar Ergüçlü, şu sıralar bir başka dijital platformun projesi ile gündemde. Erkan Kolçak Köstendil’le başrolünü paylaştığı Gönül isimli film de 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in üstlendiği Gönül filminin kadrosunda ayrıca Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya gibi usta isimle yer alıyor.

Her ikisi de son dönemin çok sevilen iki oyuncusu olan Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka bir süredir ekrandan uzakta. Kubilay Aka son iki dizisi Cam Tavanlar ve Oğlum ile iki hayal kırıklığı yaşamıştı. Hazar Ergüçlü ise Alev Alev dizisinden sonra uzun zamandır ekranda yok.