Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol iddiası ile sanki dalgasını geçti!

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol iddiası ile sanki dalgasını geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezonu için stok bölüm çekmek adına ekip bir araya geldi.Pandeminin 2. dalgası düşünülerek 4 bölüm stok olarak çekilecek. Ancak haberlere yansıyan iddialarda İbrahim Çelikkol’un ekip ile sorun yaşadığı ve sete çıkmak istemediği iddiası ortaya atıldı.

Bu iddialar sosyal medyada yayılınca Demet Özdemir instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşımlarla adeta bu durum ile dalgasını geçti. Özdemir, set arkadaşının çekimlerden bir fotoğraf paylaşıp “Seni sete bekliyoruz abi neredesin?” diye yazdığı mesajı hesabından paylaştı.

Demet Özdemir, bu paylaşımı yaparken “Neredesin İbo” diye de not yazdı.  Ancak fotoğrafa dikkatli bakanlar İbrahim Çelikkol’un tüm ekip ile birlikte fotoğrafta yer aldığını gördü.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol iddiası ile sanki dalgasını geçti! 8

Demet Özdemir daha sonra bir başka paylaşım daha yaparak, “Heh buradasın tamam” diyerek fotoğrafta partnerinin de yer aldığı detayı özellikle hesabından yayınladı.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol iddiası ile sanki dalgasını geçti! 9

Ünlü oyuncunun bu yolla rol arkadaşı hakkında sete çıkmak istemediği yönündeki iddialarla dalga geçtiğini düşünen hayranları, Özdemir’in manidar paylaşımını sosyal medyada yaydı.