Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde beklenmedik sorunlar çıktı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde beklenmedik sorunlar çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir, 12. bölümü ile 1. sezonunu tamamladı.Ekip de sezon final için toplanmış ve yoğun bir çalışma temposu yaşanmıştı.

Koronavirüs pandemisinin 2 dalgası düşünülerek dizinin 4 stok bölümünün daha çekilmesi kararlaştırılmıştı.Ekip bu bölümlerin çekimleri için toplandı. Ancak iddialara göre İbrahim Çelikkol konusunda beklenmedik bir sorun çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre İbrahim Çelikkol ile dizi ekibi arasında gerginlik yaşandı. Oyuncu, sete çıkmak istemedi. Ancak ikna edilip sete gelmesi sağlanan İbrahim Çelikkol’un bu sefer de bir süre ekibi beklettiği ve saatlerce karavanından dışarı adım atmadığı öğrenildi.

İbrahim Çelikkol, çekimlere yeniden başlaması için ikna edilince mini kriz de son buldu. Yapımcı OGM Pictures ise iddiayı yalanladı ama kulislerde İbrahim Çelikkol ile ilgili söylentiler durulmuyor.

Ünlü oyuncunun 12. bölümdeki havuz sahnesinde de üstsüz görüntü vermek istemediği ve bu yüzdende değişiklik yapıldığı belirtiliyor.