Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir için Dünyayla Benim Aramda dizisinin en etkileyici sahneleri bakın hangileri!

Demet Özdemir için Dünyayla Benim Aramda dizisinin en etkileyici sahneleri bakın hangileri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 14 Eylül’de yayınlanmaya başlayan Dünyayla Benim Aramda projesinden çok etkilendi. İlkin isimli karakteri canlandıran oyuncu, partneri Buğra Gülsoy ile birlikte Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. Hayranlardan gelen soruları yanıtlayan ikili, çok da iyi bir partnerlik süreci geçirdiği için diziye olan ilgi daha da arttı.

Dünyayla Benim Aramda’nın şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı ve geriye de sadece 3 bölüm kaldı. 8 bölümün tamamını izledikten sonra seyircilerin tüm yaşananları daha net görebileceğini düşünen oyuncular, dizinin hepsini seyrettikten sonra yorum yapılması gerektiğini düşünüyor.

Demet Özdemir ise dizide kendisini en çok neyin etkilediğini ilk kez açıkladı. Oyuncu, spoiler vermemek adına detay açıklamadı ama, dördüncü ve beşinci sezonun final sahnelerinden çok etkilendiğini duyurdu.

Demet Özdemir için Dünyayla Benim Aramda dizisinin en etkileyici sahneleri bakın hangileri! 8

Oyuncu, “Çok var aslında, ama dördüncü bölüm finali ve bir de beşinci bölüm finalinden etkilendim. Bununla ilgili hiçbir şey söyleyemem, çünkü söylediğim an spoiler vermiş oluyorum. Bütün finallerimiz çok iyi ama dördüncü ile beşinci bölüm finalleri beni çok etkiledi. Arkanıza yaslanın, dördüncü ve beşinci bölüm finallerini daha iyi izleyin” şeklinde konuştu.

Buğra Gülsoy, bir izleyicinin google’da en son neyi arattığı ile ilgili sorusu üzerine, eski dizisi Unutulmaz’ı hatırlattı.

Demet Özdemir için Dünyayla Benim Aramda dizisinin en etkileyici sahneleri bakın hangileri! 9

Bu dizideki tipinin çok farklı olduğunu ve bir arkadaşına da o imajını göstermek için arama yaptırdığını belirten Buğra Gülsoy, “Arkadaşıma oradaki tipimi gösterdim. google’a Buğra Gülsoy unutulmaz yazdım” dedi.

Demet Özdemir de diziyi kendisinin de çok izlediğini ve beğendiğini ifade etti.

İkilinin sohbeti sırasında canlandırdıkları karakterlerin insanı olmadıkları da ortaya çıktı. Demet Özdemir, Tolga karakterinin Buğra Gülsoy’a yakıştıramadı. Aynı şekilde Buğra Gülsoy da İlkin karakterini Demet Özdemir’e yakıştıramadı.

Buğra Gülsoy, yaptığı işleri konuşmaktan ve bir iki günde birçok röportaj yapmak zorunda olma halinden üşendiğini anlattı.  Demet Özdemir ise, yürümeyi sevmiyor ve yürümek zorunda kaldığı zamanda üşendiğini dile getirdi.