Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Miray Daner, doğaya dönüş konseptli çekimde nefis pozlar verdi!..

Oyuncu Miray Daner, doğaya dönüş konseptli çekimde nefis pozlar verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin  dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük çıkış yapan Miray Daner, diziden sonra ekranların aranılan yüzü haline geldi.

En son TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle ekranlara gelen yetenekli oyuncu, L’officiel Türkiye Dergisi’nin Ekim ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Derginin, şehir hayatından, telaşından, kaosundan uzakta ‘Doğaya dönüş’ konsepti için poz veren oyuncu Ekim ayı sayısının kapak yıldızı oldu.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken genç yetenek Miray Daner dergiye verdiği pozları instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Beyazlar içinde poz veren oyuncu pileli mini etek takımıyla hayranlarını büyüledi

Dijital projelerin de öne çıkan isimlerinden birisi olan oyuncu BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler ve Boran Kuzum ile başrolü paylaşmış ve başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu.

Miray Daner Netflix’de ise geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve çok ses getiren Kuş Uçuşu’nda da yine etkili bir performans sergiledi. Başarılı oyuncu, 2. sezonu da çekilecek olan Kuş Uçuşu için Kasım ayında yeniden sete girecek.  Miray Daner Kuş Uçusu’nda Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer alıyor.