Ana sayfa Sosyal Medya Netflix’in ünlü dizisi Palpito çekimleri İstanbul’da yapılıyor!

Netflix’in ünlü dizisi Palpito çekimleri İstanbul’da yapılıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dijital platform Netflix’in en çok izlenen dizilerinden Palpito’nun yeni sezon çekimleri İstanbul’da başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan dizinin yapım şirketinin sahibi Ana Pineres, “Bu şehirden çok güzel görüntüler elde ettik. Türkiye tartışmasız, eğlence endüstrisinin en olgun ülkelerinden biri, Kolombiye ile birlikte” dedi.

İstanbul çekimlerinde Karma Films ile birlikte çalıştıklarını açıklayan Pineres;  “Kendileri ile aynı dilden konuştuğumuzu farkettik ve güzel sonuçlar elde ettik”  ifadelerini kullandı.

Netflix’de 20 Nisan 2022 tarihinde gösterime giren Kolombiya, Arjantin ve Meksika yapımı Palpito’nun ilk sezon çekimleri Kolombiya’nın Bogota kentinde gerçekleşti. İlk sezonu 14 bölümden oluşan dizi dram ve gerilim öğeleri barındırıyor.

Netflix'in ünlü dizisi Palpito çekimleri İstanbul'da yapılıyor! 7

Dizinin oyuncu kadrosunda; Michel Brown, Ana Lucía Domínguez, Sebastián Martínez, Margarita Muñoz, Moisés Arizmendi, Camilo Amores, Valeria Emiliani, Julián Cerati, Juan Fernando Sánchez, Mauricio Cujar, Jacqueline Arenal, Juan Felipe Samper gibi isimler yer alıyor.

Öte yandan TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir başka dizinin daha İstanbul’da çekileceğini duyurdu.  Daha önce İspanya’da filmi çekilen Antonia Gala’nın romanı’ Turkish Passion’, için yeni bir proje gündemde. Romanın dizisi çekilecek. Diziyi Antena 3 kanalı çekecek. 6 bölüm ve 50 dakika düşünülen dizide Türk, İspanyol ve İtalyan oyuncular yer alacak. Çekimlerin büyük bölümü İstanbul’da yapılacak. Ekip daha sonra Madrit’e geçecek.