Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir iki aydır herkesi atlatıyormuş da kimsenin haberi olmamış!

Demet Özdemir iki aydır herkesi atlatıyormuş da kimsenin haberi olmamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazatesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Demet Özdemir’in hem iş yaşamında hem de özel yaşamında hareketli bir dönem yaşadığı herkes tarafından görülüyor. Ünlü oyuncu, romantik komedi hikayesi Erkenci Kuş’tan sonra dram projesi olan Doğduğun Ev Kaderindir’de de başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Özel hayatında da önemli gelişmeler yaşayan oyuncu, önceki hafta Oğuzhan Koç ile aşk yaşadığını kabul etmişti. İkilinin birlikte görüntülenmesinin ardından ortaya çıkan aşk, hem sosyal medya paylaşımları hem de açıklamalarla kabul edilmişti. Ancak Demet Özdemir hayranlarının en çok merak ettiği konu bu aşkın ne zaman başladığı idi…

Çünkü, Özdemir ve Oğuzhan Koç daha önce de çeşitli nedenlerle aynı ortamlarda bulunmuştu. Özellikle de Özdemir’in yakın arkadaşlarından birisi olan Yağmur Tanrısevsin’in Oğuzhan Koç’un 4 yıla yakın süre birliktelik yaşadığı eski sevgilisi olduğu düşünülür ise aralarındaki yakınlaşma sorgulanmayı hak ediyordu.

Acaba Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un yakınlaşması daha eski tarihlere dayanıyor olabilir mi? Yani ortada bir ihanet var mı? İşte dedikodular artınca Demet Özdemir’e bu konu soruldu. Oyuncu,
“İlişkimiz çok yeni, her şey yolunda. Oğuzhan’la iki aydır birlikteyiz. Yazılanlar gibi uzun süreli bir ilişki değil” açıklaması ile iddiaları yalanladı.

Oğuzhan Koç’un sesini çok sevdiğini ifade eden güzel oyuncu, tüm şarkılarını da beğenerek dinlediğini belirtti. 2021 yılının aşk bombasını patlatan iki ünlü isim, şimdilerde magazincilerin ve hayranlarının takibinde aşklarını yaşamaya çaba harcıyor.

Demet Özdemir’in yeni aşkı nedeniyle yakın arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile arasının bozulduğu da ortaya çıkmıştı. Tanrısevsin, instagram’dan Özdemir’i takip etmeyi bırakarak bu aşka ilk tepkisini göstermişti.

Demet Özdemir ise önceki günlerde instagram’daki bir canlı sohbet sırasında Oğuzhan Koç’a kalp göndererek, sosyal medyada yine gündem oldu.

Oğuzhan Koç, “Demet Özdemir yazdı” derken, şaşkın bir şekilde de el salmaması ile akıllarda kalmıştı.

blank