Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Engin Akyürek sinerji için bile Adım Farah dizisi devam etmeli!

Demet Özdemir ile Engin Akyürek sinerji için bile Adım Farah dizisi devam etmeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 12 Ekim 1981 doğumlu olan Engin Akyürek, 42. yaş gününü kutladı. Adım Farah dizi setinde Demet Özdemir ile başrolde buluşan ünlü oyuncu, Tahir Lekesiz karakteri ile geçen sezon çok güçlü bir oyunculuk performansı ortaya koydu.

Adım Farah dizisi başladığı günden ilk sezon sonuna kadar reytingler konusunda çok etkileyici olmasa da, sosyal medyada dizinin bir numara olduğunu ve milyonlarca izleyicinin desteğini arkasına aldığını gözlemledik.

Tabii ki sosyal medyada bu kadar güçlü etkileşimler elde etmenin altında Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranlarının müthiş destek kampanyaları vardı.

İkiliyi bir arada görmekten çok memnun olan milyonlarca kişi sosyal medyada destek sunuyor ama bu durum reytinglere pek de yansımadığı için Adım Farah dizi projesi hep sıkıntılı bir süreç ile anılıyor.

Dizinin setinde Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin çok iyi anlaştığına yönelik bilgiler, gelen fotoğraflar ile de destekleniyor.

Demet Özdemir, partnerinin 42. yaş gününü de yine setten bir poz ile birlikte paylaştı ve şu mesajı yazdı:

“Canım Engin, iyi ki doğdun, iyi ki varsın! En şahane yıllar seninle olsun. İyi ki Engin Akyürek.”

Demet Özdemir ile Engin Akyürek sinerji için bile Adım Farah dizisi devam etmeli! 7

Bu paylaşımdan da anlaşılacağı üzere başrol ikilisinin arası çok iyi. Birbirlerine sevgi ve saygı sözcükleri ile değer verdiklerini ifade eden iki oyuncunun hayranları da bu manzaradan son derece memnun ve bu sebep için bile Adım Farah dizisinin devam etmesi gerektiğine inanıyor.