Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir’i ayıran şey Can Yaman ile bu öpüşmesi mi yoksa?

Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir’i ayıran şey Can Yaman ile bu öpüşmesi mi yoksa?

tarafından ker_def

Sanem’in Albartros sevinci diziye damgasını vuran sahnelerden birisiydi… Can ile Sanem öpüşmesi ise bir hayli etkileyici oldu.Sanem, “Albatros’sunuz, aynı zaman da Can bey misiniz? Ben ne yaşıyorum şu anda” diyen Sanem’in Can’ın “İyi misin” sorusu ise pek de iyi seçilmiş bir diyalog değildi. Sanem’in ağzından, “Ben gerçekten inanamıyorum, be o kadar roman okudum böyle bir şeye hiç rastlamadım gerçekten. Benim organlarım yer değiştirmeye başladı sanırım. Benim miğdem nerede, kalbim nerede? Ayaklarım böyle zangır zangır titriyor” sözleri döküldü… Can’ın “Şu Can beyden vaz mı geçsek? Bu geceden sonra Can mı desek…” sözleri de izleyicinin ruhunu okşadı…

Videodan o sahnedeki muhteşem Demet Özdemir oyunculuğunu özleyebilirsiniz. Ayrıca Can Yaman ile Demet Özdemir’in güçlü öpüşme sahnesini de bulabilirsiniz…

12. bölümden hemen önce şoke eden bir haber gelmişti. Seçkin Özdemir, Demet ile olan tüm fotoğraflarını instagram hesabından silmişti ve takipten de çıkmıştı. Demet Özdemir ise yaptığı açıklamada ayrılığı doğrulamış ve görüşemedikleri için bu kararı aldıklarını söylemişti.

Ancak Erkenci Kuş 12. bölümünde yayınlanan Can Yaman ile romantik öpüşme sahnesinin ikiliyi ayırıp ayırmadığı da konuşulmaya başlandı. Zira daha önce de oyuncular arasında benzer durumlar yaşanmıştı.

ERKENCİ KUŞ’TAN İLK CUMARTESİ PERFORMANSI

Star TV ekranlarında 2018 yılı yaz aylarında başlayan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, ekran yolculuğuna Cumartesi günleri devam ediyor. Erkenci Kuş’un Cumartesi performansı 22 Eylül’de gerçekleşti.  Başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başarılı uyumu izleyicileri ekran başında tutmaya devam ediyor. 22 Eylül 2018 tarihli 12. bölümde izleyicileri çok etkileyen sahneler vardı. Dizi bundan sonra da Cumartesi günleri Star Tv ekranında olacak.