Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız buluşmasına doğru heyecan arttı!

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız buluşmasına doğru heyecan arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –

Bir süredir konuşulan Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çekimlerine yakında başlanacak. Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir ikilisi de sette buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce tanışmayan ikili bir süredir yönetmen Emre Kabakuşak ile bire bir provalar yapmıştı.

İkisi de aynı menajerlik şirketi tarafından temsil edilen oyuncu daha önce tanışmadı. Ancak birbirlerini takip ettikleri biliniyor. Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakterinden sonra yeniden romantik komediye dönüş yapıyor.

Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakteri ile müthiş bir performans sergilemiş idi. Romantik komedi rollerinin aranan isimlerinden olan Demet Özdemir, 30 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan çekimlere hazırlanıyor.

Şükrü Özyıldız da heyecanla yeni projesini bekliyor. Romantik komedi rollerinde iyi performansları ile bilinen Özyıldız, en son Akıncı isimli fantastik dizinin başrolünde yer almıştı.

İki ünlü isim de romantik komediye aradan geçen uzun zaman sonra yeniden dönmüş olacak. Demet Özdemir filmde Aslı karakterine hayat verecek. Şükrü Özyıldız’ın ise Kerem olarak projede yer alacağı ortaya çıktı.

30 Haziran’da başlayacak olan filmin çekimlerinin 4-5 hafta kadar sürmesi bekleniyor.

Filmde yer alan isimler de belli oldu. Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik kadroda bulunan diğer oyuncular oldu.