Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir kariyeri için önemli bir virajda!

Demet Özdemir kariyeri için önemli bir virajda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detya –Sosyal medyada gif tarzında kısa ve hareketi sürekli tekrar ettiren videolar sıklıkla kullanılıyor. Ünlü oyuncu Demet Özdemir de zaman zaman bu yöntemi kullanarak paylaşım yapmakta.

Eğlence amaçlı olarak yapılan bu paylaşımlar takipçileri gülümsetiyor.Ünlü oyuncu Demet Özdemir ayağını ve elini salladığı kısa bir videoyu paylaştı. Gelen beğeni sayısı 8 saat içinde 450 binin üzerindeydi.

Özdemir’in hayranları oyuncuyu havalı olarak buldu. Ünlü oyuncu, bu paylaşımı ile hem mutlu hem de huzurlu olduğunun mesajını da verdi.

Kariyerinde basamakları çifter çifter çıkan Özdemir, Erkenci Kuş dizisi ile önemli bir adım attı. Ancak yeni dizisi Evim ile daha güçlü bir adım atma hedefinde.

İbrahim Çelikkol ile birlikte yeni sezonda Evim dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Demet Özdemir, hem yeni rolüyle kariyerinde yeni bir sayfa açacak hem de Erkenci Kuş ve etkilerini de tamamen geride bırakmış olacak.

Evim dizisinin ünlü oyuncu için önemi büyük. Başarılı bir yapımdan sonra bu başarı ortamını sürdürmek kariyeri açısından önemli bir sıçramaya işaret edecek.

İşte Demet Özdemir’in hayranlarının bir hayli beğendiği o paylaşımı:

????