Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı ile çok konuşulan Murat Boz, yeni filmi Rüyanda Görürsün’ü ilk kez anlattı!

Zeytin Ağacı ile çok konuşulan Murat Boz, yeni filmi Rüyanda Görürsün’ü ilk kez anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisi, bu yazın en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu. Sadece Türkiye’de değil, dijital platformun yayınlandığı pek çok ülkede ‘Another Self’ ismiyle sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Dizi, İngiltere’de Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi olmasının yanı sıra pek çok rekora da imza attı.

Netflix’in en çok saat izlenen dizisi olma ünvanını da taşıyan Zeytin Ağacı, konusu ile olduğu kadar kadrosu ile de çok beğenildi. Tuba Büyüküstün’ün Murat Boz ile partnerliği, ilk başta beklentinin altında bir etki yaratsa da dizinin yayınlanmasının ardından Murat Boz’un oyunculuğu da beklentinin üstünde ir ilgiyle karşılandı.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un partnerliğinin bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmediklerini pek çok izleyici yorumlarında aktardı. Önyargılı bir yaklaşımla başladıkları dizide Murat Boz’un da performansını beğendiklerini ifade ettiler.

Şarkıcılığının yanı sıra oyunculukta da giderek daha çok dikkatleri çekmeye başlayan Murat Boz, önümüzdeki günlerde bir başka iddialı yapımda rol almaya hazırlanıyor! Bu kez Disney Plus için çekilecek olan Rüyanda Görürsün isimli bir filmde oynayacak.

Burcu Özberk ile başrolde yer alacak olan Murat Boz, geçtiğimiz günlerde katıldığı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğününe katılmıştı. Gazetecilerin Zeytin Ağacı ile ilgili sorularını yanıtlayan oyuncu, yeni filmi için de ilk kez çok detaya girmese de bir açıklama yaptı.

Zeytin Ağacı ile çok konuşulan Murat Boz, yeni filmi Rüyanda Görürsün'ü ilk kez anlattı! 7

Murat Boz, Zeytin Ağacı’nın getirdiği başarı ile ilgili olarak “Çok mutluyuz. Hakikaten ülkemiz için bir gurur olduğunu düşünüyorum. Dünya çapında bu kadar ses getirmesi bizleri çok mutlu etti. Bütün oyuncu arkadaşlarımı da, yapımcımızı da, yönetmen Burcu Alptekin’i de ve senaristimiz Nuran Evren Şit’i de mutlu etti. Büyük bir gurur hepimiz için” diye konuştu.

Disney Plus’ın Rüyanda Görürsün isimli filmi için sorulan soruları yanıtlarken de tüyo vermemek için dikkatli davranan Murat Boz, çekimler için Eylül ayının ortasında sete çıkacaklarını aktardı. Disney Plus’ın tüm yapımlarının büyük bir gizlilikle sürdürüldüğü ve oyuncuların ağzından kaçırmaması için de anlaşma imzaladıkları biliniyor.

Murat Boz da bu nedenden dolayı çok fazla detay vermedi. Ancak çekimlerin yakında başlayacağı haberi ile merakı arttırdı. Heyecanlı olduğunu da belirten oyuncu, filmin güzel ve eğlenceli bir proje olduğunun altını çizerken, romantik komedi türünde olacağını da açıkladı.

Çok fazla detay veremeyeceğinin de altını çizen Murat Boz, yine de küçük detaylarla merak eden izleyenlere bir kaç heyecan yaşatan bilgi vermiş oldu…