Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir nişanından ilk paylaşımı yaptı ancak fotoğraftaki bir detay gözlerden kaçmadı!

Demet Özdemir nişanından ilk paylaşımı yaptı ancak fotoğraftaki bir detay gözlerden kaçmadı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç’un geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen nişan töreni magazin basınına damga vurdu.

Ünlü çift, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı. Demet Özdemir’in evinde gerçekleşen nişanda, çiftin yüzüklerini Oğuzhan Koç’un babası Bahattin Koç takarken, Özdemir ve Koç’a sadece yakın çevresi eşlik etti.

Demet Özdemir nişan elbisesiyle de büyük dikkat çekti. Kız isteme töreninde beyaz sade bir elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncu daha sonra pembe derin sırt dekolteli bir tuvalet giydi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un nişanından boy boy fotoğraf kareleri günlerce magazin basınında yer aldı. İki ünlü isim bu süreçte nişan törenlerinden sosyal medya bir paylaşımda bulunmamıştı.

Beklenen paylaşım geldi! Demet Özdemir nişan töreninden aşağıdaki fotoğraf karesini paylaşarak altına; “Hep aynı yöne hep sevgiyle” yazdı. Fotoğrafın siyah beyaz olması dikkat çekti.

Demet Özdemir nişanından ilk paylaşımı yaptı ancak fotoğraftaki bir detay gözlerden kaçmadı! 8

Aynı saatlerde Oğuzhan Koç da bir paylaşımda bulundu. Nişan töreninden farklı bir fotoğraf karesini yine siyah beyaz yayınlayan şarkıcı fotoğrafın altına; “Hep göz göze, hep sevgiyle” notunu düştü.

Demet Özdemir nişanından ilk paylaşımı yaptı ancak fotoğraftaki bir detay gözlerden kaçmadı! 9

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un pozları hayranlarını mest etti. Ünlü çift nişan törenlerinin ardından yakın arkadaşlarının katıldığı after partyde çılgınlar gibi eğlenerek dans etmişti. Ayrıca, Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisi partide nişan pastalarını da kendileri yaptılar.