Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi hızlı başladı, ikinci bölümde yavaşladı!

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi hızlı başladı, ikinci bölümde yavaşladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni yaz dizisi Balkan Ninnisi dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle herkesin kalbini kazanan, reytinglerde de iyi başlayan Balkan Ninnisi, ikinci bölümde düşüş eğilimi gösterdi.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün paylaştığı Balkan Ninnisi geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. İlk bölümüyle oldukça iyi bir reyting alan Balkan Ninnisi, bu yaz sezonunda başlayan yedi dizi içinden en iyi başlangıç yapan olmuştu.

Ancak Balkan Ninnisi ikinci bölümünde reytinglerinde düşüş yaşadı. Balkan Ninnisi ikinci bölümde tüm izleyicilerde dördüncülüğe geriledi. İzleyiciler bunun en önemli sebebinin dizinin ikinci bölümünde tempodaki düşüş olduğunu belirtti. Ancak izleyicilere göre Balkan Ninnisi’nin reytinglerini yükseltme olasılığı çok yüksek.

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi hızlı başladı, ikinci bölümde yavaşladı! 7

Balkan Ninnisi’nin en büyük rakibi olan Senden Daha Güzel ise reytinglerini az da olsa yükseltmeyi başardı. Dizi dördüncü bölümüyle tüm izleyicilerde üçüncü olarak Balkan Ninnisi’ni geçmeyi başardı.

Balkanların o büyülü dünyasına izleyiciyi alıp götüren dizinin ilk bölümünü izleyenleri şaşırtmıştı. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, aslında bu kadar iyi bir dizi beklemediklerini itiraf etmişti. Hem şaşıran, hem diziyi çok seven ve özellikle müziklerini de etkileyici bulan izleyiciler, sosyal medyada diziyi izlememiş olanlar, kaçıranlar için merak uyandırıcı yorumlar yapmıştı.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrolde yer aldığı dizide ayrıca Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban da rol alıyor.