Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e imalı soru ve hınzır bir cevap!

Demet Özdemir’e imalı soru ve hınzır bir cevap!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, ekranda oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplarken, sosyal medyada da hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Oyuncunun her hareketi de magazin gündemine yansıyor. Pantene markası ile çalışan oyuncu, katıldığı lansmanın ardından kameralara açıklamalarda bulundu.

Cilt ve saç bakımlarını evde markanın ürünler ile yaptığı anlatan Demet Özdemir, zarafeti ile büyük dikkat çekti.Siyahlar içindeki oyuncu aksesuarları ile de dikkat çekiciydi. Erkenci Kuş gibi romantik komedi yapımından sonra dram ağırlıklı Doğduğun Ev Kaderindir’e geçmeyi kendisinin de çok istediğini anlatan oyuncu, farklı rollerin her oyuncunun arzusu olduğuna değindi.

Muhabirler haber olabilecek, ters köşe sözler almak için imalı bir soru yöneltti. “Oyunculukta bir rol gelse saçını kazıtmak için, kazıtır mısınız?”

Demet Özdemir, bu soruyu beğendiğini belirterek şunları söyledi: “Şu anda hali hazırda güzel giden bir dizim olduğu için, böyle hayalleri daha çok proje geldikten sonra değerlendirme taraftarıyım. Ama tabii ki oyuncunun da her şeyi yapabilmesi gerektiğini düşünen birisiyim.”

“Ters bir köşe yapmak ister misiniz?” diye bir başka imalı soru yöneltilince, ünlü oyuncu şu sözlerle cevap verdi: “İsterim. Drama geçiş benim için öyleydi. Şu anda onun keyfini yaşıyorum. Bu dizi bittikten sonra da yeni hayallere mutlaka kucak açacağım. Her dizide her projede farklı bir şey yapmak bir oyuncu için, özellikle benim için çok büyük heyecan ve keyif olacaktır. Ne kadar ters köşe olabilir, onu düşüneceğim.”

Muhabirlerin soruları imalıydı ve oyuncunun aklındaki, hayalindeki karakteri merak ediyorlardı. Hınzır bir yanıt veren Özdemir, ne kadar ters köşe rol olabileceği konusunu sonraya bıraktı. Oyuncu bu soruya ve cevabına da bir süre güldü.

“Bir seri katili canlandırmak ister misiniz?” şeklinde bir soru ile muhabirler ünlü oyuncudan detay almaya çalıştı. Demet Özdemir, “Neden olmasın, heyecan verici olur. Şimdi de psikolojik bir iş yapıyoruz aslına bakarsanız. O da çok böyle köşeleri olan bir iş, dramı da çok ağır. Senin söylediğin gibi de olabilir” diye konuştu.

Kendisi için en önemli konuların; ailesi, arkadaşları ve işi olduğunu söyleyen oyuncu, tökezlediği zaman bu şekilde toparlandığını ifade etti.