Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir proje arasında nişanlandı, yine proje arasında evlenecek!

Demet Özdemir proje arasında nişanlandı, yine proje arasında evlenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde evlilikler artarken Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti de nişanlanma faslını geride bıraktı. Uzun süredir evlilikleri konuşulan çift ilk adımı atarken, Demet Özdemir’in iş yoğunluğu arasında özel hayatına güçlükle vakit ayırabildiği gerçeği de gözler önüne serildi.

Nisan ayından bu yana Dünyayla Benim Aramda isimli dizi için sette bulunan Demet Özdemir, projenin çekimlerinin tamamlanmasının hemen ardından sevgilisi Oğuzhan Koç ile nişanlandı. Aile arasında düzenlenen nişan töreninde yine zarafeti ile göz dolduran Demet Özdemir, yeni çalışmaları öncesinde bu aşamayı da geçmiş oldu.

Yaz döneminde konser yoğunluğu yaşayan Oğuzhan Koç’un da programı sıkışık ve çiftin özel hayatlarına ayırabilecekleri zaman kısıtlı. Böyle olunca da ortaya iş arası nişan durumu çıktı.

Demet Özdemir proje arasında nişanlandı, yine proje arasında evlenecek! 8

Temmuz ayının başlarında Demet Özdemir, Aşk Taktikleri 2 filmi için sete çıkacak. Şükrü Özyıldız ile başrolde yer alacak olan oyuncu, ilk filmde olduğu gibi yine hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Aşk Taktikleri 2 filminin yine eğlenceli bir hikaye sunması beklenirken, çekimlerin 5-6 hafta kadar devam etmesi bekleniyor. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un bu projenin çekimlerinin tamamlanmasının ardından Ağustos ayının sonlarına doğru evlenme planı yaptıkları da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Demet Özdemir proje arasında nişanlandı, yine proje arasında evlenecek! 9

Disney Plus ile özel bir sözleşme imzalamasına rağmen Netflix’teki projenin bir devam işi olması neticesinde Demet Özdemir sete çıkabilecek. Ünlü oyuncunun Disney Plus ile anlaşması münhasırlık içeriyor ve başka herhangi bir platform veya televizyon kanalına iş yapmaması gerekiyor.