Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir şimdi de kapak güzeli oldu!

Demet Özdemir şimdi de kapak güzeli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, popülerliğini her geçen gün daha da artırıyor. Şöhretini ülkemizin dışında da hızlı bir şekilde yaymakta olan ünlü oyuncu, yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderimdir’in çekimlerine de devam ediyor.

Erkenci Kuş başarısından sonra işi ile gündemde kalmak için eski partneri Can Yaman’ın attığı paslara yanıt vermemeyi seçen, karşılıklı bir söz yarışına girmemeye de özen gösteren oyuncu, sadece işi ile gündemde olma çabasını da sergilemekte.

Dizinin yanı sıra Pantene markasının da yüzü olan Özdemir, L’OfficielTürkiye dergisinin Aralık sayısının kapağına özel pozlar verdi. Oyuncu derginin kapağını da instagram hesabından paylaştı.

Özdemir kapak fotoğrafını, “Tüm kadınların güne saçlarını beğenerek başlayıp kendilerini harika hissetmeleri ve ‘#GünBenimGünüm demeleri için Pantene ile çıktığımız güzel yolculuğu Aralık sayısında L’OfficielTürkiye ile gerçekleştirdiğimiz çekim ile taçlandırdık. Çekimde emeği geçen tüm ekibe çok teşekkür ederim” notuyla paylaştı.