Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol daha önce yapmadıklarını şimdi yapıyor

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol daha önce yapmadıklarını şimdi yapıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolde yer alan iki ünlü isim, sette yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Dizinin 12. sezon finali bölümünün yayın tarihi 1 Temmuz Çarşamba olarak açıklandı. TV8’in sezon finalini Survivor bittikten sonra yani, 15 Temmuz’da yayınlayacağı tahmin ediliyordu. Son karar izleyicileri bir hayli mutlu etti.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi, sezon finalinin çekimleri için bir araya geldiğinden bu yana birçok paylaşım yaptılar. Daha önce bu kadar yoğun ve ilgi gören paylaşımları daha az gören dizinin hayranları, bu durumdan son derece memnun.

Ünlü ikili, bugün de üst üste instagram hesaplarından aynı fotoğrafı paylaşarak setteki uyumlarını bir kez daha sergiledi. Demet Özdemir, Set olayları” notu ile rol arkadaşını etiketleyerek paylaşımda bulundu.

İbrahim Çelikkol ise “Çalışıyoruz, set” notu ile partnerini etiketledi. Her iki ünlü ismin hayranları da bu fotoğrafı çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol daha önce yapmadıklarını şimdi yapıyor 9

Dizi hayranları bu tür paylaşımlarla daha çok motive oluyor ve yeni bölüm öncesi heyecan da artıyor…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi geçtiğimiz hafta sette buluştuklarından bu yana üst üste birçok fotoğraf paylaşıldı. Bu durum da Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarının bir hayli motive olmasını sağladı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol daha önce yapmadıklarını şimdi yapıyor 10

Ünlü ikili, sosyal medyayı sezon finali öncesinde çok daha yoğun ve etkili kullanmalarıyla da dikkatleri çekiyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol daha önce yapmadıklarını şimdi yapıyor 11