Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, koronavirüse karşı aynı önlemi aldı!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, koronavirüse karşı aynı önlemi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 2020 yılının en başarılı yapımlarından birisi olmayı başardı. tv8 ekranında yayınlanan dizinin başrolünde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol bulunuyor. İki ünlü ismin enerjisi ve uyumlu halleri de dikkatleri çekmişti. Dizinin çekimlerine koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verildi. 2,5 aylık karantina sürecinden sonra ise her iki oyuncu da hızlı bir normalleşme adımı attı.

Demet Özdemir, arkadaşları ile birlikte 10 günlük mavi tura çıktı. Özel bir tekne kiralayan oyuncu Saadet Özsırkıntı ve Rutkay Öziş ile birlikte tekne tatilinde gününü gün ediyor. Demet Özdemir’in 10 günlük tur için 170 bin TL ödediği konuşuluyor.

İbrahim Çelikkol da yine partneri gibi tekne turunu tercih etti. Otel tatili yapmaktan kaçınan Çelikkol, eşi Mihre Çelikkol ve oğlu Ali ile birlikte tekne ile mavi tura çıktı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, koronavirüse karşı aynı önlemi aldı! 8

Her iki oyuncunun da tatil seçeneklerinin benzerliği dikkat çekiciydi… Otelde pandemi riskini almak istemeyen iki ünlü isim de teknede daha sınırlı kişi ile tatil yapmanın daha güvenli olduğunu düşünüyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon çekimleri öncesinde herhangi bir risk almayan iki ünlü oyuncu, tatil halleriyle de magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, koronavirüse karşı aynı önlemi aldı! 9