Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın Aşk Taktikleri 2 filmini bekleyenlere güzel haber!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın Aşk Taktikleri 2 filmini bekleyenlere güzel haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in son dönemde çok konuşulan ve yurt dışı aboneler tarafından da beğeni ile izlenen yapımı olmuştu Aşk Taktikleri filmi. Romantik komedideki başarısı ile beğenilen Demet Özdemir, bu kez Şükrü Özyıldız ile partner olduğu film ile sezon boyunca konuşuldu.

Geçtiğimiz sezonda ekranda yer almasa da Netflix’in filmi ile gündemde kaldı oyuncu. Şükrü Özyıldız ile partnerliği beğeni toplayan ve Aşk Taktikleri’nin 2.sini de isteyen izleyiciler, sonunda sevindirici haberi bir süre önce aldı. İkincisinin çekileceği öğrenilince filmi izleyenleri de meraklı bir bekleyiş aldı.

Demet Özdemir, aslında Disney Plus ile anlaşmıştı bu süreçte. Ancak Aşk Taktikleri filmi daha önce çekildiği ve devamında da yer alması gerektiği için dijital platformdan izin çıktığı gündeme gelmişti. Dikkatler oyuncunun Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisine yönlenmişken oyuncu bu diziyi bitirip hemen ardından Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri 2 için kamera karşısına geçmişti bile!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın Aşk Taktikleri 2 filmini bekleyenlere güzel haber! 8

Bu süre içinde Oğuzhan Koç ile de nişanlanan ve 26 Ağustos’ta evlenmeye hazırlanan Demet Özdemir, herkesi şaşırtan bir hızla Aşk Taktikleri filminin çekimlerini bitirmek üzere olduğu haberiyle yeniden gündeme geldi!

Filmin 2. versiyonunun çekileceği söylentileri daha ortadayken son derece hızlı bir şekilde çekimlere geçilmiş olması ve bu bir kaç haftalık süreç içinde de çekimlerin tamamlanmak üzere olması büyük bir sürpriz oldu izleyenler için!

Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerini Haziran ayında bitiren Demet Özdemir, hemen ardından nişanlanmış ve tatile çıkmıştı. Yaklaşık bir ay önce de Aşk Taktikleri’nin ikincisi için sete çıkıldığı öğrenildi. Filmin çekimlerinin İstanbul’da yapıldığı ve son hız devam ettiği, 22 Ağustos’ta da sona ereceği konuşuluyor. Görünen o ki Aşk Taktikleri 2 için izleyici çok beklemeyecek!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın Aşk Taktikleri 2 filmini bekleyenlere güzel haber! 9

Aşk Taktikleri filminin ilki 11 Şubat’ta Netflix’te yayınlanmış ve büyük bir ilgi görmüştü. Filmin yayınlanmasının ardından çok kısa bir sürede yüzbinlerce kişi birbirinden farklı ülkelerde filmi izledi. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girerek büyük bir başarı kazandı. Bu da 2. versiyon ihtimalini güçlendirdi.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olması da bir başka başarıydı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi.