Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden Berk Oktay gitti, peki yeni isimler belli oldu mu?

Yasak Elma dizisinden Berk Oktay gitti, peki yeni isimler belli oldu mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, Eylül ayında 6. sezonu ile yeniden ekranda olacak. Dizinin yeni sezonunda bazı isimlerin ayrılacağı aylardır konuşuluyor. Çağatay’a hayat veren Berk Oktay’ın gidişi son derece net oldu! Oyuncu, şu sıralar Atv’nin yeni bir dizisinin çekimlerine başladı bile…

Pek çok karakterin Yasak Elma’nın yeni sezonunda olmayacağı tahminleri uzun zamandır yapılıyor. Bu kişiler arasında bir süre Şevval Sam’ın da olabileceği konuşuldu. Hatta dizinin vazgeçilmezi olarak adlandırılan bir başka karakter Yıldız’a hayat veren Eda Ece’nin bile garantisinin olmadığı gündeme geldi!

Fakat Eda Ece, kısa bir süre önce yaptığı röportajda Ender’e hayat veren Şevval Sam ile kendisinin devam edeceğini açıklamıştı. Zaten en çok merak edilen de bu iki isimdi. İzleyiciler en azından Ender ve Yıldız karakterlerinin Yasak Elma’da devam edeceği sözleri üzerine rahat bir nefes aldı.

Yasak Elma dizisinden Berk Oktay gitti, peki yeni isimler belli oldu mu? 8

Ancak tabii henüz resmi bir açıklama yok. Yapımcı Fatih Aksoy ile sezon başında yapılacak bir toplantı ve anlaşmalar neticesinde en doğru yanıtlar ortaya çıkacak. 147. bölümüyle sezon arası veren dizinin yeni sezon çekimlerinin Eylül ayı içinde başlaması bekleniyor.

“Kim gidecek, kim kalacak?” tartışmalarıyla uzun süredir medyada yer alan Yasak Elma dizisiyle ilgili senaristlerin yeni sezon üzerinde yoğun bir çalışma yürüttükleri de biliniyor. Hikaye nasıl bir değişim geçirecek? İşte bu sorunun yanıtı net değil. Yeni sezonda yeni bir hikaye ile yola çıkması beklenen dizi için yeni karakterlere göre yeni oyuncu seçimleri de yapılacak.

Yasak Elma dizisinden Berk Oktay gitti, peki yeni isimler belli oldu mu? 9

Yasak Elma’yı ilk iki sezonun ardından bambaşka bir şekle dönüştüren ve böylece dizinin sıkmadan, izleyiciye her hafta şoklar yaşatarak heyecanı yüksekte tutan enerjisini katan senaristlerin altıncı ve final sezonunda da yine izleyicileri ekran başına toplayacak bir hikayeyi ortaya çıkartması bekleniyor.