Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah’ın setinden ilk paylaşımı yaptı!

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah’ın setinden ilk paylaşımı yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Ekranlara en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti Demet Özdemir. Kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladığı ve pek çok ülkede yayınlanan dizisi Erkenci Kuş ile bir anda şöhreti yakaladı. Demet Özdemir’in bu başarılı çıkışının ardından, bu kez bir dram dizisinde rol almak istemesi ile birlikte tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rolündeki performansıyla da beğeni topladı.

Bir süredir ekranda olmasa da popülerliğinden hiç bir şey yitirmeyen oyuncu, iki sezon sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor! Demet Özdemir’i geçtiğimiz sezonda Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmi ve Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizilerinde izleme şansına da kavuştu platform aboneleri.

Ancak ekranda kendisini görmek için sabırsızlanan izleyenlere, yakın zamanda müjdeli bir haber geldi! Hiç beklenmeyen bir gelişme sonrasında Fox TV’nin Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile başrolde oynayacağı öğrenildi oyuncunun!

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın setinden ilk paylaşımı yaptı! 10

Aslında Arjantin çok ses getiren ‘La Muchacha Que Limpia’ isimli diziden uyarlanan Adım Farah dizisinin kadın başrolü Aslı Enver’di. Fakat Enver’in ani evliliği sonrasında hamile olduğunun öğrenilmesi ile birlikte oyuncunun dizide oynamayacağı ortaya çıktı.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği ve O3 Medya yapımcılığında hazırlanan dizinin başrolü için teklif götürülen Demet Özdemir’in projeyi kabul etmesi ile birlikte yaşanan sürpriz durum, hayranlarını hem şaşırttı hem de çok sevindirdi.

Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede haksızlıklarla karşılaşan ‘Farah’ isimli bir doktorun hayatının anlatıldığı dizinin ilginç kısmı ise  tanık olduğu bir cinayet sonrasında mafyanın kirli işlerinin temizliğini yapan birine dönüşme hikayesinin anlatılması. Farklı hikayesi ile birlikte ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan Demet Özdemir’in yeni rolü heyecanla bekleniyor.

Bu arada çekimleri 8 Ocak Pazar günü başlayan diziyle ilgili heyecanı yükselten paylaşımlardan birisi Demet Özdemir’den geldi. Oyuncu, “Yolumuz açık olsun. Yolumuz hep sevgi dolsun” sözleriyle aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın setinden ilk paylaşımı yaptı! 11

Dizinin ilk çekim günü ilk sahne öncesinde gelen bu fotoğraf, Demet Özdemir hayranlarının heyecanını tavan yaptı adeta! Oyuncu, yönetmen ile birlikte dizide rol aldığı Fırat Tanış’ın da yer aldığı bazı isimleri de eklediği paylaşımına “Ve tüm yol arkadaşlarım, ekibimiz” diyerek ilk duyurusunu da yaptı diziyle ilgili.

Engin Akyürek dizide bir mafya üyesini canlandırıyor. Adım Farah’ta ayrıca Ali Sürmeli, Lale Başar, Mert Doğan, Kemal Burak Alper de rol alıyor.

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın setinden ilk paylaşımı yaptı! 12

Hazırlıkları uzun zaman önce başlayan dizinin çekimlerine geçilmesi ile birlikte izleyicide de meraklı bir bekleyiş başladı. Dizide Demet Özdemir ile birlikte ekrana uzun zaman sonra dönen Engin Akyürek için de heyecan yüksek! Başarılı oyuncu, bir süredir Disney Plus platformunun ilk orijinal yerli yapımı olan Kaçış’a da imza atmıştı. Hikayesini yazdığı ve başrolünde oynadığı dizinin ardından oyuncu, dünya çapındaki ününe ün kattı.

Ekrana en son Sefirin Kızı dizisiyle gelen Engin Akyürek’in, bu kez ters köşe bir rolle dönmeye hazırlandığı Adım Farah dizisinin setinden ilk paylaşımı da aşağıda…

Demet Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'ın setinden ilk paylaşımı yaptı! 13

Demet Özdemir ile birlikte Engin Akyürek de “Yolumuz açık olsun” notu ile birlikte ilk set gününden paylaşımını yaptı. İzleyiciler şimdi Özdemir ve Akyürek’in setten birlikte bir pozunu heyecanla bekliyor! Bu arada dizinin yayın tarihi henüz net değil ancak bir kaç hafta sonra ekranda olması ya da tanıtımının yayınlanması bekleniyor.