Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’den sürprizi bol paylaşım!

Şahmaran dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’den sürprizi bol paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix platformu için çekilen yerli yapımlar, uluslararası platformda da büyük ilgi görmekte. Son dönemde ilgi ve dikkatle takip edilen ve yayını heyecanla beklenen projelerden birisi de Şahmaran dizisi! İlk sezonu geçtiğimiz yıl çekilen ancak yayınlanmayan Şahmaran dizisinin, 2. sezonunun da çekimleri kısa bir süre önce tamamlanmıştı.

Adana ve Marmaris’te yapılan çekimlerden sonra heyecan dolu bir bekleyiş başladı. Bir süre önce de dizinin yayın tarihinin açıklaması ile birlikte heyecan iyice doruğa çıktı! Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in rol aldıkları Şahmaran dizisi, 20 Ocak’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Fantastik bir hikayenin anlatılacağı dizide ayrıca, son dönemin çok konuşulan oyuncularından Mert Ramazan Demir de yer alıyor. Yalı Çapkını isimli Star TV’nin projesinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, diziyle birlikte daha çok ünlendi. Şimdi, Şahmaran’daki rolüyle de ayrıca merakla bekleniyor.

Şahmaran dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'den sürprizi bol paylaşım! 9

Bu arada Burak Deniz’in instagram sayfasından başrolü paylaştığı Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir ile birlikte verdikleri pozlarıyla yaptığı sürprizi hem şaşırttı hem de hayranlarını çok sevindirdi…

Şahmaran dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'den sürprizi bol paylaşım! 10

Sosyal medyada hızla dağılan pozlarıyla oyuncuların sette çok iyi anlaştıkları ve iyi bir enerji tutturdukları da anlaşılmakta…Burak Deniz’in “Sazlı derenin sazları yandı, sazları” notuyla yaptığı paylaşımda oyuncuların kahkahalar arasında poz verdikleri görülüyor.

Bu arada Mert Ramazan Demir’in de muzip halleriyle yaptığı hareketler ayrıca hayranlarının çok hoşuna gitti! Dizideki Ferit karakterinin de muzip hallerine atıfta bulunan yorumlar yapılırken, üç oyuncunun yer aldığı Şahmaran dizisinin yayınına 10 gün kala, heyecanı doruğa taşıyan bir paylaşım oldu bu fotoğraflar…

Şahmaran dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'den sürprizi bol paylaşım! 11

Tims&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise başarılı kalem Pınar Bulut yazdı. Dizide ayrıca Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray, Saadet Işıl Aksoy ve Mehmet Bilge Aslan gibi isimler de yer alıyor.

İlk sezonu 8 bölüm olan dizide, 400 yaşında aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesi anlatılıyor! Yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin ilginç hikayesinin aktarıldığı Şahmaran’ın fragmanı aşağıda…