Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor!

Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindin dizisinin ardından Demet Özdemir hayranları merakla yeni projesini bekliyor. Şükrü Özyıldız ile başrolde buluşan oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile iyi bir tatil fırsatı yaratan Demet Özdemir, arkadaşları ile de bir arada Ege’de keyifli anlar yaşadı. Bir süredir magazin gündeminde de Demet Özdemir’in tatiline yönelik birçok haber yapıldı.

Oyuncu için tatil dönemi de bitiyor. Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çekimleri için önümüzdeki günlerde ekibin bir araya gelmesi bekleniyor. Şükrü Özyıldız geçen hafta yaptığı açıklamada bir iki hafta içinde sete çıkacaklarının bilgisini vermişti.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisi ayrıca yönetmen ile senaryo üzerine çeşitli provalar da gerçekleştirmişti. Şimdi ikilinin ilk buluşmasına sıra geldi. Aynı ajans tarafından temsil edilen iki oyuncu henüz tanışmadı.

Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor! 2

Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız’ın adını çok duyduğunu ve tanışmak için de sabırsızlandığını bir önceki röportajında anlatmıştı. Aşk Taktikleri isimli sinema filmi öncesinde tatilde bronzlaşan oyuncu, yeni imajıyla da yine güzellik saçıyor.

Demet Özdemir hem tatil yaptı hem sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisini daha da derinleştirdi hem de bu süreçte kafasını dinleme fırsatı buldu.

Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor! 3

Oyuncunun tatil manzaraları da ne kadar mutlu olduğunu yansıtıyor. Demet Özdemir, sosyal medyadan işbirliği yaptığı markaların tanıtımlarını da yayınlamaya devam ediyor. Oyuncu reklam paylaşımları değil de kendi hayatının içine kullandığı ürünleri nasıl yerleştirdiğini göstererek reklam yapıyor. Bu stratejisi ile Özdemir, “Ben kullanıyorum, siz de güvenle kullanabilirsiniz” mesajı veriyor.

Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor! 4