Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir yok ama en yakın dostu Tuzak dizisiyle tv8’e geri döndü

Demet Özdemir yok ama en yakın dostu Tuzak dizisiyle tv8’e geri döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Tuzak isimli dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Bir intikam öyküsü olan dizide Avukat Umut karakterinde Akın Akınözü yer alacak ve yeniden ekranlara güçlü bir geri dönüş yapacak.

Tuzak dizisinde Bensu Soral kadın başrol olurken, Talat Bulut, Emir Benderlioğlu ile Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimleri de yine dizinin kadrosunda görmekteyiz. Genç ve son dönemin öne çıkan isimleri de yine Tuzak dizisinin yan karakterlerini canlandıracak.

Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan gibi genç isimler de yine Tuzak dizisinin kadrosunda etkili rollerle yer alacaklar. Bu kadar güçlü bir oyuncu kadrosunun bir araya getirilmesi, dizinin iddiasını da ortaya koyuyor.

tv8 ekranında yayınlanan ve iki sezon başarıyla devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak Demet Özdemir yer almıştı. Özdemir’in sette en iyi anlaştığı ve özel hayatında da dostluk kurduğu Naz Göktan da yeniden ekranlara Tuzak dizisiyle dönüyor.

Demet Özdemir yok ama en yakın dostu Tuzak dizisiyle tv8'e geri döndü 8

Naz Göktan’a iki sezon süren Doğduğun Ev Kaderindir projesi sırasında büyük destek veren Demet Özdemir, şimdi de yakın arkadaşının bu dizideki performansını heyecanla takip edecektir.

Naz Göktan, 2019 ile 2021 yılları arasında ekranda olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Dizide Emine karakteri ile başarılı bir deneyim yaşayan Naz Göktan, Demet Özdemir’in sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla yer alması sonucunda da kısa sürede popülerlik elde etti.

Demet Özdemir yok ama en yakın dostu Tuzak dizisiyle tv8'e geri döndü 9

Saygı isimli dijital dizide de yer alan Naz Göktan için Tuzak dizisinin farklı bir anlamı daha var. Artık iki dizide elde ettiği tecrübe ile kendisini daha iyi göstermesi beklenen oyuncu, çok etkili isimlerin yer aldığı bir hikayede kendisine yer bularak önemli bir deneyim fırsatını da elde etmiş oldu.

Demet Özdemir’in de yakın arkadaşı Naz Göktan’a nasıl destekler vereceği de şimdiden merak konusu oldu.