Ana sayfa Dizi Haberleri Resmen yorum yağdı! Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamı sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vurdu!

Resmen yorum yağdı! Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamı sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Yalı Çapkını, ilk bölümüyle beklenen reytingleri alamamış olsa da aynı akşam özellikle kimi eleştirilerin ön plana çıktığı yorumların gelmesiyle dikkatleri çekmişti.

Dizinin ikinci bölümünde ise adeta sıçrama yaşandı! Hafta boyunca ilk bölümün tekrarlarının yayınlanması ile birlikte izleyicinin dikkatini çeken Yalı Çapkını dizisi, reyting patlaması yaşadı!

Genç kuşağın başarılı oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile usta oyuncu Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı dizi hem kadrosu hem de hikayesi ile merakla izlenmeye başlandı. Özellikle iki genç oyuncunun Ferit ve Seyhan karakterlerine çok yakıştıklarını tekrarlıyor izleyenler sosyal medyada.

Diziyle 3. bölümünün tüm kategorilerde gün birincisi olması ile birlikte Cuma akşamlarının yeni fenomeni de ortaya çıkmış oldu! Hızlı bir şekilde izleyicinin markajına giren dizi, sosyal medyada da çok fazla konuşulmaya başlandı. Ferit rolüyle Mert Ramazan Demir, rolüne o kadar çok yakıştırılıyor ki ‘adeta Ferit olmak için doğmuş’ şeklinde yorumlar yapılıyor.

Resmen yorum yağdı! Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamı sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vurdu! 8

Ferit ve Seyhan arasındaki atışmalar ise izleyicinin en çok dikkatini çeken sahneler. İkilini uyumu, özellikle bu sahnelerde ön plana çıkıyor. Birbirlerini gıcık eden halleriyle sezonun yeni ve çok konuşulan çifti olmaya başladı Ferit ve Seyhan ikilisi…

Bu arada Cuma akşamı yayınlanan 3. bölüm, sosyal medyada konuşulma oranıyla da büyük dikkat çekti! Rakibi olan dizileri kat kat geçerek konuşulan Yalı Çapkını, sosyal medyanın da zirvesine oturdu!

Resmen yorum yağdı! Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamı sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vurdu! 9

Aynı akşam yayınlanan TRT1’in Kasaba Doktoru dizisi 7700 ileti, Fox TV’nin İyilik dizisi 1000 ileti alırken, Yalı Çapkını dizisine gelen ileti sayısının 42 bin 400 olması sosyal medyada nasıl bir yoğunluk yaşandığının da göstergesi! OGM Pictures imzalı diziyi izleyenlerden adeta yorum yağarken, giderek daha çok izleyicinin dikkatini çekiyor Yalı Çapkını…

Gaziantep’te başlayan ve yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizinin çekimleri İstanbul’da sürüyor. Hikayesi ile olduğu kadar oyuncularıyla da konuşturan dizide ayrıca Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Öznur Serçeler de rol alıyor.