Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den abiye torpilli reklam paylaşımı!

Demet Özdemir’den abiye torpilli reklam paylaşımı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan ve gündemden düşmeyen bir ismi. Genç oyuncu, başarılı performansıyla son yıllarda öne çıkıyor. No:309 dizisindeki başarılı oyunculuğunun ardından daha sonra Erkenci Kuş dizisinde de yine çok beğenilmişti. Romantik komediden sonra bir de dram denemek isteyen oyuncu, başarısını yine perçinledi.

Şimdilerde tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile ekranlara gelmekte. Aynı zamanda sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak hayranlarının yakın markajında oyuncu.

Genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi olan Demet Özdemir, her yaptığı ile olay olurken, her giydiğiyle de yine instagram’da konuşulmakta. Hayranlarının tarzına, stiline büyük ilgi gösterdiği oyuncu, yakın arkadaşı olan stil danışmanı Rutkay Öziş’in de katkılarıyla giydiği kıyafetlerle de dikkat çekiyor.

Günlük hayatında daha çok spor giyinmeyi seven oyuncu, son dönemde abisi Volkan Özdemir’in markasından kıyafetlerle de pozlar veriyor sık sık.

Son olarak aşağıdaki paylaşımı yapan oyuncu, abisinin markasının instagram adresini de etiketleyerek destek verdi. Kısa bir süre önce hem üretici hem de satıcı olarak ‘deep forest’ markasını kuran abisi için oyuncu zaman zaman bu tür paylaşımlar yapıyor.

Instagram’da ünlülerin pek çok ürün tanıtımı yaparak artı bir gelir elde ettikleri biliniyor. Demet Özdemir, abisine torpilli reklam yaparak hem ünlü olmanın avantajlarını kullanmış hem de kendisini takip eden ve nereden giyindiğini merak edenlere de adresi vermiş…

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı:

Demet Özdemir'den abiye torpilli reklam paylaşımı! 7