Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan merak uyandıran paylaşımlar! Masumlar Apartmanı bomba gibi bir bölümle geliyor!

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan merak uyandıran paylaşımlar! Masumlar Apartmanı bomba gibi bir bölümle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 20. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırırken, yeni bölüm için oyuncuların sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar da adeta bu heyecanı ikiye katlıyor! Dizide Safiye’yi oynayan Ezgi Mola ve Gülben’in oynayan Merve Dizdar’ın paylaşımlarına bakılırsa, yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek bir bölüm gelmekte!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizi, Salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında artık. Sezona girdiğinden beri çok konuşulan ve gündemden inmeyen dizi, gittikçe daha da merak uyandıran gelişmelere sahne oluyor.

Geçtiğimiz hafta Han ile boşanmaktan vazgeçen İnci’nin yeni bölümde evdeki kuralları öğrenmeye başladığı süreçte yaşadıkları hem güldürecek hem de gerecek! Safiye’nin İnci’ye hijyen kurallarını anlattığı sahnelerle birlikte,
evde daha nelerin değişeceği de ilgiyle izlenecek anlar olacak.

Dizinin 20. bölüm tanıtımında herkesi şaşırtan bir gelişmenin daha yaşanacağı görülüyor! İnci’nin eve gelişiyle birlikte Safiye’nin de dönüşümünü daha net göreceğiz! Bunun ilk işaretleri de yeni bölümde alınacak!

Kimi izleyiciler rüya olduğunu düşünse de Safiye’nin sabahlığı ile binanın merdivenlerinden inip Naci’ye koştuğu ve “Bugün dışarı çıkalım” dediği sözler, herkesi şaşkına çevirdi!

Pek çok gelişmenin izleyiciyi beklediği dizinin oyuncularından Ezgi Mola da yeni bölüm için “Bomba bir bölüm” yorumunu yapıyor.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan merak uyandıran paylaşımlar! Masumlar Apartmanı bomba gibi bir bölümle geliyor! 8

Dizide Gülben’i oynayan Merve Dizdar ile Naci’yi oynayan Tansel Öngel’in aşağıdaki samimi pozuyla verdikleri mesaj da yine diziye merakı arttırıyor. Dizdar, paylaşımına “Az önce harika bir sahne çektik” notuyla yine izleyiciyi sarsacak bir sahnenin gelişini işaret etmekte…

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan merak uyandıran paylaşımlar! Masumlar Apartmanı bomba gibi bir bölümle geliyor! 9

İşte Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı: