Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den acı itiraf: “Rol yapmıyordum”

Demet Özdemir’den acı itiraf: “Rol yapmıyordum”

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan Demet Özdemir, o dizinin ardından hep romantik komedi tarzı dizilerde oynadığını ve farklı bir yön seçeceğini söylediğinde herkes şaşırmıştı. Romantik komedide bu kadar başarılı olan ve yapımcıların benzer roller için peşinde koştuğu Demet Özdemir, daha Erkenci Kuş bitmeden kararını vermişti, bu kez dram dizisi deneyecekti.

İyi de yaptı. Çünkü oyuncu şimdilerde rol aldığı tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteriyle de “Ben tiyatro eğitimi aldım, her rolün altından kalkarım” izlenimini yaratmayı başardı. Genç yaşına karşın büyük çaba ve emeklerle bulunduğu yere geldiğini bir röportajında anlatan Demet Özdemir, Şahika Tekand’dan oyunculuk dersleri alarak ve daha çok tiyatro oyunculuğuna yoğunlaşarak uzunca bir eğitim dönemi geçirmiş bir isim.

Ekranın sevilen yüzlerinden olmayı başaran Demet Özdemir, 16 yaşında dansa başlayarak bir başka tutkusunun da peşinden gitmiş, en büyük hayali de farklı şehirlerde kız çocuklarının dans etmesini sağlayacak eğitim merkezleri açmak.

Demet Özdemir’in hayranları, onu sosyal medyada da ilgiyle takip etmekte. Son günlerde Part Magazine isimli dergiye verdiği pozlarla sık sık gündeme geldi oyuncu. Zira kendisi de instagram hesabından dergideki röportajından kısa notlar ve fotoğraflar yayınladı.

Son olarak yaptığı bir paylaşımındaki sözleri ise dikkat çekti. Oyuncu, insanlara güvenmek konusunda eskiden daha cömert olduğunu ancak hayal kırıklıklarına uğradığını anlattı. Ailesini ve yakın çevresini dışarıda tutan oyuncu, insanlara güven veren  bir kişi olarak suistimale uğrayacağını hiç aklına getirmediğini ama yanıldığını anlatıyor ve ekliyor “Hayal kırıklıkları yaşadım ve herkese sevgi ve şefkat versem de yüzde yüz güvenirken çok daha seçici olmam gerektiğini öğrendim.”

Demet Özdemir’in açıklamasının tamamını aşağıda okuyabilirsiniz:

Demet Özdemir'den acı itiraf: "Rol yapmıyordum" 7