Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 dizileri Sevda Erginci ve Farah Zeynep Abdullah’a çok iyi geldi

TRT1 dizileri Sevda Erginci ve Farah Zeynep Abdullah’a çok iyi geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de başarılı, ikisi de yetenekli, ikisi de güzel… Sevda Erginci ve Farah Zeynep Abdullah’tan bahsediyoruz. iki ünlü isim de TRT1’in yeni sezondaki dizilerinin gözdesi konumunda…

Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Yasak Elma’nın ardından geçen sezon Sevgili Geçmiş dizisinde yer almış ama yapım kısa süreli olmuştu. Bu sefer ise Erginci, tam da aradığı gibi bir role kavuştu. Ekin Koç ile partner olan Erginci, şifacı bir karaktere hayat veriyor ve rolü için çeşitli eğitimlerden de geçti. At binme konusunda kendini bir hayli geliştiren oyuncu, ayrıca kılıç dersleri de aldı. Erginci, dizideki performansı ile de hayranlarından büyük takdir görüyor. Sosyal medyada atıyla birlikte sevimli bir paylaşım yapan oyuncuya, takipçileri kalp bıraktı.

TRT1 dizleri Sevda Erginci ve Farah Zeynep Abdullah'a çok iyi geldi 1

TRT1’in Salı akşamları ekrana getirdiği Masumlar Apartmanı dizisinde ise Farah Zeynep Abdullah hem yeteneği hem de güzelliği ile göz dolduruyor. İnci karakterini canlandıran oyuncu, daha önce Kurt Seyit ve Şura’da birlikte rol aldığı Birkan Sokullu ile partner oldu.

İkili dizinin gözde isimlerinden. Farah Zeynep Abdullah sahnelerdeki performansı ile adeta rol yapmıyor da İnci karakterini yaşıyor gibi…

Güzelliği ile de göz dolduran oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin dilinden düşmüyor. Oyuncu, “Dalış” notu ile aşağıdaki pozunu yayınladı ve binlerce de beğeni aldı.

TRT1 dizleri Sevda Erginci ve Farah Zeynep Abdullah'a çok iyi geldi 2