Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisiyle ilgili senaryo eleştirileri artık o kadar da önemli değil!

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili senaryo eleştirileri artık o kadar da önemli değil!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan ve ikinci sezondaki reyting kayıpları ile çok dikkat çeken Yalı Çapkını diiz projesine yönelik kızgın bir izleyici topluluğu olduğunu söyleyebiliriz. Bu izleyicilerin bir bölümü diziyi terk etmiş durumda. Bu da reytinglerdeki düşüşten anlaşılıyor. Ancak halen dizinin çok güçlü bir izleyici kitlesi bulunduğunu, iyi bir destek görmeye devam ettiği de bir başka gerçek.

Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonunda senaryo değişmiş, yeni karakterler hikayeye dahil olmuş ama izleyiciler bundan hiç de memnun kalmamıştı. Özellikle de ilk sezonda oluşturulan karakterlerin durumları dikkatlice düşünülmeden yeni sezonda farklı kişiliklere dönüşmeye başlamaları en önemli eleştiri kaynağıydı.

Bu nedenle de bazı izleyicilerin projeyi takip etmeyi bıraktığı yolunda çok sayıda değerlendirme yapıldı. Reyting düşüşü de bu duruma bağlandı.

Ancak Yalı Çapkını dizisi tüm kişiler kategorisinde hala çok güçlü ve birinci olmayı da sürdürüyor. AB ve ABC1 gruplarında da Cuma akşamlarını ikincilikle tamamlamaya devam eden dizi hala çok güçlü bir izleyici desteğine sahip.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler de artık iyice azaldı. Diziden ayrılan izleyiciler geri gelmese de hala seyretmeye devam edenler artık karakterlerin eski durumları ile yeni halleri arasındaki farklılıklardan o kadar da çok rahatsız olmuyor.

Birçok izleyici sosyal medya ortamında “İlk sezonda farklıydı, böyle olmadı, doğrusu farklıydı” gibi eleştiriler yöneltiyor. Ancak dizinin yapım ekibi artık çok fazla bir geri dönüş yapmadan karakterleri yeni bir düzlemde oluştururken, izleyiciler de bu durumu kanıksamaya başlamış gibi bir hava esiyor.