Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Hazal Kaya’nın yakınlığı, sosyal medyadan ortaya çıktı!

Demet Özdemir ve Hazal Kaya’nın yakınlığı, sosyal medyadan ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce aynı projelerde rol almasalar da sanat dünyasında dostluklarıyla dikkat çeken isimler, ancak sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ya da magazin sayfalarındaki haberlerden farkediliyor. Demet Özdemir ve Hazal Kaya da bu isimlerden. İkilinin bir araya geldikleri bir proje olmadı ama aslında tanıştıkları ve bir samimiyet de kurdukları öğrenildi.

Bu durum, Demet Özdemir’in yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir’in, Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali’nin 1 yaşına girmesiyle ilgili yayınladığı bir paylaşım, iki oyuncunun da samimiyetini ortaya çıkardı.

Bilindiği gibi yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, geçtiğimiz yıl Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı.

18 Kasım günü Fiko’nun 1. yaş gününü kutlayan çift, küçük bir parti düzenlemiş ve çekilen fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşmıştı.

Demet Özdemir ve Hazal Kaya'nın yakınlığı, sosyal medyadan ortaya çıktı! 8

Demet Özdemir de geçtiğimiz gün Fikret Ali’nin doğum gününü aşağıdaki paylaşımı ile kutlarken “Teyzeyim ben” notunu da düştü.

İkilinin samimiyeti de bu paylaşım ve notla öğrenilmiş oldu. İşte Demet Özdemir’in o kutlama mesajı:

Demet Özdemir ve Hazal Kaya'nın yakınlığı, sosyal medyadan ortaya çıktı! 9