Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in İstanbullu Gelin dizisindeki rol arkadaşına vefası

Aslı Enver’in İstanbullu Gelin dizisindeki rol arkadaşına vefası

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların unutulmaz dizileri arasına girmeyi başaran İstanbullu Gelin dizisi, aynı zamanda pek çok oyuncu için de iyi dostlar ve arkadaşlıklar kurdukları bir proje oldu. Aslı Enver’in Özcan Deniz ve İpek Bilgin ile başrolünde olduğu dizi, genç kuşak başarılı isimlerin yanı sıra usta isimleri de bir araya getirmiş Star TV’nin bir dizisiydi.

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden dizinin ardından, Aslı Enver, zaman zaman dizide rol aldığı arkadaşlarıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hala görüştüklerini de gösteriyor.

Dizide yıldızının barışmadığı eltisini oynayan Dilara Aksüyek ile gerçek hayatta samimi bir ilişkilerinin olduğu da bu paylaşımlarda ortaya çıkmıştı. Birbirlerine sevgi dolu mesajlar gönderen iki oyuncunun, hala görüştükleri de öğrenilmişti.

Aslı Enver'in İstanbullu Gelin dizisindeki rol arkadaşına vefası 8

Aslı Enver’in, İstanbullu Gelin dizisinde yakın arkadaşlık kurduğu bir başka isim de Güven Murat Akpınar. Dizide Osman karakterini oynayan Akpınar ile birlikte seyahate de çıkmıştı oyuncu.

Enver ve Akpınar’ın bu dostlukları diziden sonra da devam ediyor anlaşılan. Aslı Enver, Güven Murat Akpınar’ın doğum gününü instagram sayfasından kutlarken hem vefalı tavrıyla hem de sevgi dolu sözleriyle dikkat çekti.

Oyuncu, birlikte çekilen fotoğraflarına “Çok çok seviyom, iyi ki doğdun” notuyla birlikte Akpınar’ı etiketledi.

İşte o paylaşım:

Aslı Enver'in İstanbullu Gelin dizisindeki rol arkadaşına vefası 9