Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Özdemir’den sonra Gaye Turgut Evin’den de aynı tepki geldi!

Demet Özdemir’den sonra Gaye Turgut Evin’den de aynı tepki geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Eskişehir’deki setin durdurulması sonrasında koronavirüs salgınından korunmak için evinde eşi Deniz Evin ile kendini karantinaya aldı.

Oyuncu, sosyal medya hesabından da umut dolu mesajlar verdi. Bu dönemin geride kalacağını vurgulayan Evin, hayat eve sığar ve evde kal Türkiye sloganları ile takipçilerinin dikkatini çekti.

Ünlü oyuncu mesajında “Bencil olmayalım” diyerek de geçtiğimiz gün Demet Özdemir’in sergilediği tutuma benzer bir tepkide bulundu.

Özdemir de twitter hesabından yaptığı paylaşımda dışarı çıkanları bencillikle suçlamıştı. Sonrasında ise oyuncuya sosyal medyada bazı kişiler tarafından büyük tepki gösterilmişti.

Demet Özdemir'den sonra Gaye Turgut Evin'den de aynı tepki geldi! 8

Gaye Turgut Evin’in takipçilerine mesajı şöyle: “Herkese selamlar sevgiler. Biliyorum hepimiz özledik sokak sokak dolaştığımız günleri,beraber sohbet ettiğimiz,sarmaş dolaş birlikte güldüğümüz günleri. Dayanacağız az kaldı “sağlık”için sevdiklerimiz için lütfen sabır #hayatevesığar #evdekaltürkiye evde sevdiklerinizle yapacak çok güzel şeyler bulabilirsiniz bu günleri de beraber aşacağız lütfen evden çıkmayalım güzel ülkemin güzel insanları ve bencil olmayalım.”

Demet Özdemir'den sonra Gaye Turgut Evin'den de aynı tepki geldi! 9