Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den yaşıtlarına dikkat çeken tavsiye! Bu kariyeri öyle kolay edinmedi!

Demet Özdemir’den yaşıtlarına dikkat çeken tavsiye! Bu kariyeri öyle kolay edinmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler genç ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu marka için instagram’da bir canlı yayın gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü gazeteci Ayşe Arman’ın yaptığı yayında Özdemir, doğal halleri ve samimi açıklamalarıyla dikkatleri çekti.

2014 yılında yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisiyle ilk kez ekranlara gelen oyuncu, daha sonrasında Çilek Kokusu isimli dizi ile daha çok tanındı. Sonrasında oynadığı No:309 dizisiyle büyük kitlelere ulaşan genç oyuncu, Erkenci Kuş ile de kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Şimdilerde TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelmekte. 1992 doğumlu olan Demet Özdemir, genç yaşına rağmen önemli tecrübeler edinmiş bir isim. Özdemir’in oyunculuğa başlamadan önce dansçı olduğu da bir başka detay.

Demet Özdemir, instagram’da reklam yüzü olduğu şampuan markası Pantene’in sosyal sorumluluk projesi adına mesajlar verdi. Oyuncu, ” ’Birlikte Daha Güçlüyüz!’ diyerek çıktığımız bu uzun ve güçlü yolda kanserle mücadele eden ve tedavi sürecinden dolayı saçlarını kaybeden kadınların yanında olarak kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” açıklamasını yapan oyuncu, kanser nedeniyle saçlarını kaybeden kadınlar için herkesi peruk bağışı yapmaya çağırdı.

Demet Özdemir'den yaşıtlarına dikkat çeken tavsiye! Bu kariyeri öyle kolay edinmedi! 7

Verilen mesajların ardından Ayşe Arman’ın kendisiyle ilgili sorularını da yanıtlayan Demet Özdemir, çok genç yaşında olmasına karşın elde ettiği başarının aslında uzun bir emekle ortaya çıktığını belirterek “Hayal kurmak çok önemli. Tabii ki çok azmettim, çok çalıştım, emek verdiğimi de düşünüyorum. O zaman hayat beni doğru yerde doğru zamanda bununla buluşturdu.” ifadesini kullandı.

Genç nesillere de hayal kurmayı tavsiye eden ve bunun insanların hedefine ulaşmada ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışan oyuncu, “Hayal kurmanın hiç bir sınırı yok, hayal kursunlar, sonrasında araştırma yapıp eğitim alsınlar” diye konuştu.

18 yaşında oyuncu olmaya karar verdikten sonra Ünlü Sanatçı Şahika Tekand’dan ders aldığı anlatan Demet Özdemir, “Tiyatro eğitimi aldım. Şahika Tekand benim için çok büyük bir adımdı. Oyunculuğun yanı sıra şunu öğrettiler bize. 18z yaşım dolmuştu oraya başladığımda. Sınıfa gittiğimde 30-35 yaşında insanlar vardı. Hepsi başka meslekteydiler. Dedim ki ne kadar güzel herkes hayal kurmaya devam ediyor. Oradaki en güzel kural şuydu, sınıfta bir tek renk seçiliyor ve herkes o renkte giyiniyordu, kadın erkek. Çok iyi oynamak değil oyunculukla ilgili konu. Verilen bu mesajı görmek de önemli. Hiç bir ayrıma gerek duyulmadan herkesin eğitim alınabileceğini anlatan bir stüdyoydu.”

Oyuncu, gençlere de şu tavsiyede bulundu: “Hayal kurmaya devam edin, hiç vazgeçmeyin çalışın, eğitim alın… Ailelerini her zaman sevsinler ve onlara çok değer versinler. Hedeflerinden hiç bir zaman şaşmasınlar.”