Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir’in en büyük hayali sizi çok şaşırtacak!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir’in en büyük hayali sizi çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle büyük kitlelerin hayranlığını kazanan genç oyuncu Demet Özdemir, şimdilerde dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de oynadığı Zeynep karakteri ile de beğeni ile izlenmekte. Henüz 28 yaşında olmasına karşın başarılı bir kariyer geçmişi olan Özdemir, aslında bu noktaya çok çalışarak gelmiş bir isim.

1992 Kocaeli doğumlu olan oyuncu, anne ve babası ayrılınca küçük yaşta İstanbul’a gelmiş. 16 yaşında dans dersleri almaya başlayan Demet Özdemir’in bu yönünü aslında pek çok insan bilmiyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından bir stüdyoda dans ederken çekilen videolarını paylaşsa da geçmişte ciddi bir şekilde eğitim alıp tutkuyla bağlı olduğunu bilen çok yok.

Oyuncu dün akşam (13 Ekim Salı) instagram’da, bir süredir reklam yüzü olduğu Pantene’in sosyal sorumluluk projesi için canlı yayına bağlandı. Demet Özdemir ile sohbeti Ayşe Arman gerçekleştirdi. Öncelikle oyuncu, içinde yer aldığı kampanyayı aktardı.

Kanserle mücadele eden ve tedavi sürecinden dolayı saçlarını kaybeden kadınların yanında olduklarını belirterek duyarlı insanları peruk bağışına çağırdı.

Daha sonra Ayşe Arman’ın sorularını büyük bir içtenlikle yanıtlayan Demet Özdemir, kendisine nasıl bir gelecek hayal ettiği ile ilgili bir soruya yanıt verdi.
Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'in en büyük hayali sizi çok şaşırtacak! 7

Hayal kurmanın önemine değinen ve hayal kurmaktan hiç vazgeçmediğini vurgulayan Demet Özdemir “Çok uzun vadeli plan yapmıyorum çünkü bütün hayallerim yavaş yavaş da şekilleniyor bazen. Diyorim ki yazın böyle bir şey hayal ediyorum mesleğimle ilgili, sonrasında başka bir şey… ama 10 yıl sonrasını hayal etmiyorum” açıklamasını yaptı.

Özdemir, kendisiyle ilgili uzun vadeli planlar yapmasa da aslında Türkiye’deki kız çocukları için bir hayali olduğunu da sözlerine ekledi. Demet Özdemir, tanınırlığını kullanarak daha büyük işlere vesile olmak istediğini ifade ederek Türkiye’de dans kursuna gitmek, dans eğitimi almak isteyen kızlara bu hizmeti sağlamayı çok istediğini anlattı.

Genç oyuncu, dileğini şöyle paylaştı: “Daha fazla bir şeylere aracı olmak istiyorum ve ben kızlarla dans etmek, dans okulu açmak istiyorum. Başka şehirlerde dansla tanışmamış, kızlarlaa. Onların özgürlüğe kavuştuğu anı görmek istiyorum gözlerimde. En uzak gibi görünen en çok yapmak istediğim hayallerimden birisi bu.”