Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinde güvendiğimiz dağlara kar yağdı!

Öğretmen dizisinde güvendiğimiz dağlara kar yağdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizi, Japon orijinaline göre çok daha farklı olacaktı. 36 bölüm sürecikti ve 2021 yılının Mayıs ayında final yapacaktı. Bu bilgileri bizzat Medyapım duyurdu. Öğretmen dizisi hayranları da bu bilgiler çerçevesinde dizinin gidişatını değerlendirmeye başladı. Ancak hikaye çok hızlı akıyor ve 36 bölümlük bir yapım olmayacağının işaretleri veriliyordu.

Geçtiğimiz gün izleyicinin güvendiği dağlara kar yağdığını gördük. Öğretmen dizisinin 9.bölümde final yapmasına karar verildi. Tabii ki soru işaretleri çok. Mesela dizinin 36 bölüm planlanıp da neden 9 bölümde bitirileceği sorusu soruluyor. İzleyicilerin aklında ise dizide verilen sert mesajların rahatsızlık yaratmış olabileceği düşüncesi…

Öğretmen dizisi verdiği mesajlarla ekranın en farklı ve özel yapımlarından birisiydi. Çarşamba günleri yayınlanan dizi pandemi sonrasında Pazar’a alındı. Bu zaten başlı başına bir izleyici kaybı demekti.. Şimdi de dizinin 9. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Anlaşılan o ki, Fox TV de Medyapım da Öğretmen dizisini çok uzatmak niyetinde değil.

İşte bunun nedeni sosyal medyada izleyiciler tarafından sorgulanıyor. 25 Ekim Pazar akşamı dizinin 7. bölümü yayınlanacak. Neler olacağı da merakla bekleniyor.

İlker Kaleli’nin Akif karakterinde çok başarılı performans çizdiği dizinin yeni bölümünde Taner ile hesaplaşması merakla bekleniyor. İşte 7. bölümden 2. fragman: