Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi için flaş karar! Final yapıyor!

Kalk Gidelim dizisi için flaş karar! Final yapıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin reytingleri bir süredir düşüşe geçmişti. Karşısında yer alan dizilere Kanal D’nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası da eklenince, dün akşam yayınlanan yeni bölümün reytingleri kanalı hiç memnun etmedi! Diziyle ilgili final kararı alındığı haberi gündeme düştü…

Perşembe akşamları ekrandaki dizi yoğunluğu iyice arttı. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, İyi Aile babası, Alev Alev, Sol Yanım ve Kalk Gidelim dizileri ekranda yer almakta. Bir şekilde reytingleri düşse de durumu kurtaran Kalk Gidelim dizisinde gün değişikliği yapılmıştı. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, Perşembe akşamına geçmişti.

Kalk Gidelim dizisi için flaş karar! Final yapıyor! 8

Bu değişimin ardından Perşembe günlerine Alev Alev, Sol Yanım dizilerinin ardından son olarak dün akşam ilk bölümü ekrana gelen İyi Aile Babası da eklenince Kalk Gidelim dizisi, reyting sıralamasında ilk 10’a bile giremedi!

TRT, Kalk Gidelim dizisini uzun süredir düşük reytinge karşın destekliyordu ama görünen o ki biletini çoktan kesmiş! Gazeteci Birsen Altuntaş, Kalk Gidelim dizisinin final kararını sosyal medyadan şöyle duyurdu:

Bu bilgiye göre dün akşam 131. bölümü yayınlanan dizi, 4 hafta sonra ekrana veda edecek. Dizide Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin Karaoğuz gibi isimler rol almakta.

İşte 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Kalk Gidelim dizisi için flaş karar! Final yapıyor! 9