Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Altın Kelebek ödülüne Sumru Yavrucuk’tan itiraz!

Demet Özdemir’in Altın Kelebek ödülüne Sumru Yavrucuk’tan itiraz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Geçtiğimiz sezonda No:309 dizisinde Demet Özdemir’in oynadığı Lale karakterinin annesini oynayan Usta Oyuncu Sumru Yavrucuk’un, Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncu ödülüne bir itirazı var.

Erkenci Kuş dizisinde Sanem rolüyle ödül alan Demet Özdemir’in, instagram hesabından yaptığı paylaşıma, Sumru Yavrucuk’un tebrik mesajı dikkat çekti. Yavrucuk, Özdemir’i içtenlikle kutladı ama ödülün ismiyle ilgili bir itirazı vardı.

Demet Özdemir’in bu ödülü hakettiğini ancak ödülün isminin yanlış olduğunu vurgulayan Usta Oyuncu,  “Romantik komedi diye bir kategori nerden çıktı? Sen ‘en iyi komedi kadın oyuncu’sun” yorumunu yaptı.

Aynı dizide rol alan Fatma Topbaş da Yavrucuk’un bu sözlerine, “Ablacım bizim kız biraz romantik ya ondan şey etmişler. Sonuna kadar katılıyorum ‘en iyi komedi kadın oyuncu'” diyerek destek verdi.

Demet Özdemir’in de Sumru Yavrucuk’a “Bana o kadar çok şey öğrettin ve kattın ki! Kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum sayende” yorumunu yaptığı görüldü.

İşte o paylaşımlar:

Demet Özdemir'in Altın Kelebek ödülüne Sumru Yavrucuk'tan itiraz! 8Demet Özdemir'in Altın Kelebek ödülüne Sumru Yavrucuk'tan itiraz! 9