Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz kırgını izleyiciler, Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi için verdiği sözü akıldan çıkarmıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz kırgını izleyiciler, Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi için verdiği sözü akıldan çıkarmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli mafya dizisi, geçen yıl Eylül ayında yedinci sezon için sete çıkmış ama yaşanan yapımcı ile atv arasındaki kriz, hikayenin sonu olmuştu. 6 sezon boyunca milyonları ekrana taşıyan dizi ne yazık ki, anlaşmazlık sonucu yayından kaldırıldı ve milyonlarca kişi de final bile yapamayan dizinin arkasından büyük üzüntü yaşadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, 2022 yılının başlarında verdiği yeni ve çok etkili dizi sözünü tuttu. Hem başrol oyuncusu olarak hem de yapımcı olarak projeyi sahiplenen Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz kırgını izleyiciler, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi için verdiği sözü akıldan çıkarmıyor! 9

Eylül ayının üçüncü haftasında dizinin ilk bölümünün atv ekranlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmeni Onur Tan’ın yoğun ön hazırlık süreci sonrasında çekimleri başlatmasıyla birlikte dizi daha da fazla merak edilmeye başlandı.

Dizi ekibi İstanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurtdışında geçen bölümlerini çekmek için İpek Yolu’nun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gitti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz kırgını izleyiciler, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi için verdiği sözü akıldan çıkarmıyor! 10

Özbekistan’da yapılan çekimlerin ardından dizinin ekibi Türkiye’ye dönerek çalışmalarına burada devam ediyor. Oktay Kaynarca hayranları da Cezayir isimli yeni karakteri ve hikayeyi çok merak ediyor.

Salı akşamları atv ekranında yayınlanacak olan dizi, aynı zamanda Kusursuz Kiracı ve Üç Kız Kardeş isimli iki etkili diziyle de rekabet içinde olacak.

Milyonlarca hayranının heyecanla beklediği Oktay Kaynarca, bu dizi için “Yeni sezonun lokomotifi olacak” diye konuşmuştu. İşte bu sözleri de akıllarında tutan izleyiciler, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden büyük beklenti içinde. Dizinin heyecanını yaşayan Oktay Kaynarca’nın hayranları, usta oyuncunun bu sözünü akıllarından çıkarmıyor ve dizinin çok etkili bir hikaye ile ekrana gelmesini bekliyor.

İlk görüntüleriyle de ilgiyi üzerine çeken dizinin 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümünün ekranda olması bekleniyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosunun bulunduğu dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz kırgını izleyiciler, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi için verdiği sözü akıldan çıkarmıyor! 11

İşte dizinin genel hikayesi:

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.