Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in bohem pozuna bayıldılar!

Demet Özdemir’in bohem pozuna bayıldılar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisindeki başarılı performansının ardından bu kez dram dizisiyle ekranlara gelen Demet Özdemir, izleyicilerden övgü toplamaya devam ediyor. TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlarda olan oyuncu, hayran kitlesini de giderek büyütmekte.

İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki Zeynep karakteriyle hayranlarının ilgiyle izlediği oyuncunun, bir önceki dizisi Erkenci Kuş’un yayınlandığı İtalya’ya gittiği duyulmuştu bir kaç gün önce. Bir dizi program için oyuncunun İtalya’ya gittiği ve çeşitli kanallara ve basın kuruluşlarına röportajlar vereceği ifade edilmekte.

Demet Özdemir, İtalya’da olsa da sosyal medya sayesinde takipçileri onu görmeye devam ediyor. Özdemir’in her yaptığı paylaşım büyük beğeni sayılarına ulaşırken, binlerce yorum da yağıyor.

Adeta mesaj atmasını telefonun başında bekleyen takipçileri, hemen yorum yapmak için sıraya giriyorlar. Son dönemin popüler oyuncularından birisi olan Özdemir, instagram’da 11 milyonu geçen bir takipçi sayısına sahip.

Hal böyle olunca yaptığı her paylaşıma da binlerce beğeni ve yorum geliyor. Son olarak kapüşonlu bir fotoğraf verdi oyuncu. Bir camın önünde duran Özdemir’in yüzü bile doğru dürüst seçilemiyor.

Ancak Demet Özdemir’in hayranları bu fotoğrafa da bayıldı! Kısa sürede 322 bini geçen beğeni sayısına ulaşan fotoğrafa gelen yorumlarda da oyuncuya övgü dolu ifadeler yer almakta.

İşte o paylaşım:

????

Demet Özdemir'in bohem pozuna bayıldılar! 7