Ana sayfa Sosyal Medya Böyle ilginç maske yok! Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin maskesini görmeniz lazım!

Böyle ilginç maske yok! Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin maskesini görmeniz lazım!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisine Şahika karakteriyle katılan Nesrin Cavadzade, iki sezondur izleyiciyi ekran başında sinir ediyor. Başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Cavadzade, Yasak Elma’ya bambaşka bir hikaye getirirken, farklı bir yön de verdi.

Oyuncunun dizideki diğer kadın oyuncular Eda Ece ve Şevval Sam ile yakın dost olduğu artık biliniyor. Tatil günlerinde de buluşan oyuncular, renkli görüntülerini sosyal medyadan paylaşarak takipçilerini de mutlu ediyorlar. Cavadzade, her ne kadar dizide Yıldız ve Ender’in düşmanı da olsa, gerçek hayatta durum tam tersi.

Azeri kökenli bir isim olan Nesrin Cavadzade, bir kaç gün önce Azerbaycan bayrağı olan tişörtü ile verdiği pozu paylaşarak, memleketine de Türkiye’den bir selam göndermişti. Uzun yıllardır Türkiye’de olan oyuncu, pek çok film ve dizi projesinde yer aldı.

Son dönemde ise Şahika karakteri ile her ne kadar oynadığı rol sevilmese de oyunculuğuyla takdir topluyor. Nesrin Cavadzade, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmekte.

Son olarak yaptığı paylaşımda yüzündeki maskeyi görenleri şaşırttı. Bu yıl 57.si düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne giden oyuncu, hem kıyafeti hem de maskesiyle dikkatleri çekmeyi başardı.

Nesrin Cavadzade’nin hayli süslü maskesi kıyafetine uygun bir şekilde tasarlanmıştı. Pullar sallanan şık maskesi, takipçilerinden de beğeni aldı.

İşte Cavadzade’nin maskeli hali:

teşekkür ederim @ozturkfehmi @biranneninsonati @zeyneptosunofficial @serhatsengul6 @alevkaya @storksmucevher @antalyaff

Böyle ilginç maske yok! Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin maskesini görmeniz lazım! 7