Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, günün anlamlı paylaşımıyla dikkat çekti

Nur Fettahoğlu, günün anlamlı paylaşımıyla dikkat çekti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde oynadığı Eda karakteri ile gündemde olan Nur Fettahoğlu, sosyal medyayı da etkin kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Oyuncu, yaptığı son paylaşımla da dikkatleri çekti.

Bir süredir hem Babil dizisinde hem de Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli filminde aynı anda oynayan Nur Fettahoğlu, yoğun çalışma temposu içinde bir süreç geçirdi. Filmin çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Babil dizisine konstantre oldu oyuncu.

Fettahoğlu, iş insanı Levend Veziroğlu ile evli. Oyuncu, 2013 yılında evlenmişti. Oyuncu 2016’nın Şubat ayında da kızı Elisa Güzin’i dünyaya getirmişti. Kızıyla ilgili sosyal medyada paylaşımlar da yapan Nur Fettahoğlu, günün anlamına uygun bir paylaşımda kızının fotoğrafını kullandı.

Tüm dünyada 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü olarak kutlanıyor. Kız çocuklarının erken yaşta evlendirilmeleri, eğitim eşitsizliği, şiddet gibi konular nedeniyle yaşanan durumlara dikkat çekmek ve kız çocuklarının korunması konusunda farkındalık sağlamak amaçlı gün için Nur Fettahoğlu da aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Oyuncu, Halil Cibran’ın dizeleriyle birlikte kızı Elisa’nın bahçede oyun oynarken çekilen bir fotoğrafını yayınladı…

Siz yaysınız,çocuklarınız ise sizden çok ilerilere atılmış oklar.
Okçu,sonsuzluk yolundaki hedefi görür ve o yüce gücü iLe yayı eğerek,okun uzaklara uçmasını sağlar.
Okçunun önünde kıvançla eğilin.
Çünkü okçu,uzaklara giden oku sevdiği kadar,başını dimdik tutarak kalan yayı da sever.
Halil Cibran
#dünyakızçocuklarıgünü

Nur Fettahoğlu, günün anlamlı paylaşımıyla dikkat çekti 7