Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in düğününün yankıları sürüyor! Çiftin düğün videosu yorum rekoru kırdı!..

Demet Özdemir’in düğününün yankıları sürüyor! Çiftin düğün videosu yorum rekoru kırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir birlikte olan Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç,  28 Ağustos akşamı çok sayıda davetlinin yer aldığı bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Ünlülerin akın ettiği düğünün yankıları hala devam ediyor. Yaklaşık iki yıldır beraber olan Özdemir ve Koç, geçtiğimiz Sevgililer Günü’nde evlilik kararı almışlardı.

Nikahta Demet Özdemir’in nikah şahidi, Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı, Gold Film’in sahibi Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç’un şahidi ise Acun Ilıcalı oldu.

Demet Özdemir, nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken, nikah sonrasında Nihan Peker’in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. Oyuncu, after party için ise kendisi için özel olarak tasarlattığı, Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi giydi. Oğuzhan Koç düğünde Papillone’a tasarlattığı smokini giydi.

Çift, düğünün hemen ardından sosyal medya hesaplarından geceden fotoğrafları eş zamanlı olarak paylaştı. Ünlü çiftin düğününün kısa bir özeti olan video, adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Düğüne katılan ünlü isimlerde videoya yorum yaptılar. Kısa sürede 10 binden fazla yorum alan videoya oyuncu Fatma Toptaş “Aşırı güzelsiniz ve ne eğlendik ama dans pistini yaktık” yorumunu yaptı. Ziynet Sali, Birand Tunca ve Gülcan Arslan’ın da aralarında bulunduğu ünlü pek çok isim paylaşıma yorum yaptı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un stil danışmanlığını Rutkay Öziş üstlendiği düğünde Tarik Sezer Orkestrası, Berkay ve Ozan Doğulu sahne aldı. Sanat, cemiyet ve iş dünyasının birbirinden ünlü konuklarının katıldığı düğün sosyal medyada da uzun süre gündemde kaldı.