Ana sayfa Dizi Haberleri Eylül Su Sapan şaşırtıcı kariyer yükselişinde, Tuzak dizisiyle yeni bir sayfa açıyor!

Eylül Su Sapan şaşırtıcı kariyer yükselişinde, Tuzak dizisiyle yeni bir sayfa açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan genç isimlerden olan Eylül Su Sapan, oyunculuk yolculuğuna 2012 yılında Pis Yedili isimli diziyle başladı. Sonraki süreçte farklı yapımlarla deneyim kazanan genç oyuncu, uzun yıllardır birçok projede kendisini gösterme fırsatı elde etti.

Sadece dizilerde değil sinema filmlerinde de başarılı rolleriyle dikkatleri çeken Eylül Su Sapan; Ammar, Nadide Hayat, Dört Köşe, Damat Takımı, Aidiyet gibi sinema filmlerinde de tecrübe biriktirdi.

İnadına Aşk isimli dizinin yanı sıra, Kırgın Çiçekler dizisindeki Harika ve İstanbullu Gelin dizisindeki Özgür karakterleri ile de önemli projelerde yer alma fırsatı bulan genç oyuncu, bu fırsatları da iyi değerlendirdi.

Sön dönemde Her Yerde Sen dizisindeki Alara karakterinin yanı sıra, Kanunsuz Topraklar dizisinde de Behice olarak ekranda yer alan Eylül Su Sapan, henüz genç yaşına rağmen uzun süredir bulunduğu sektörde kendisine iyi bir kariyer oluşturdu.

Eylül Su Sapan şaşırtıcı kariyer yükselişinde, Tuzak dizisiyle yeni bir sayfa açıyor! 7

Sadece sinema ve dizilerde değil, tiyatroda da yol alan genç oyuncu, Paçayı Kurtarmak isimli 70 dakikalık tek kişilik oyunuyla da göz doldurdu.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Eylül Su Sapan’ın yeni sezonda tekrar dizilere dönerek tv8’de ekrana gelecek olan Tuzak isimli projede yer alması da kariyer yolculuğunda yeni bir sayfa olacak.

Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Emir Benderlioğlu, Onur Durmaz, Naz Göktan ve Yağız Can Konyalı gibi önemli isimlerle birlikte aynı sete çıkacak olan Eylül Su Sapan, yeni rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Bir intikam hikayesi olan Tuzak dizisi yeni sezonun etkili aksiyon projelerinden birisi olacak gibi bir izlenim de veriyor.