Ana sayfa Dizi Haberleri Dizisi yayından kaldırılan Sevda Erginci dizilerdeki yeni durumla ilk kez yüzleşti, şaşkınlığı geçmedi!

Dizisi yayından kaldırılan Sevda Erginci dizilerdeki yeni durumla ilk kez yüzleşti, şaşkınlığı geçmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım isimli TRT1 dizisinin 7. bölüm itibariyle yayından kaldırılmasının ardından Sevda Erginci’nin Hürriyet gazetesinde Hakan Gence ile yaptığı sohbet yeniden öne çıktı. Youtube’da yayınlanan sohbette ünlü oyuncu mesleki açıdan en çok da reyting kaygısı içinde olduğunu ve bu durumdan çok rahatsızlık duyduğunu anlattı.

Oyuncu, başarılı olmak için rakip işlerin başarısız olmasını dilemek zorunda olmanın korkunç bir durum olduğunu ifade ederken, verilen emeklerin reyting nedeniyle heba olmasından da çok muzdarip…

Sevda Erginci, yaz döneminde ekranda yer alan en bilindik isimlerden birisiydi. Ancak birçok yaz dizisinde mesleğe yeni atılan, yeni yeni ünlenen gençlerin olması gibi bir durum da yaşanıyor. Soru üzerine bu durumu kendisinin de gözlemlediğini aktaran Sevda Erginci, sektörde bazı oyuncuların kendilerini geriye çektiklerini düşünüyor.

Dizisi yayından kaldırılan Sevda Erginci dizilerdeki yeni durumla ilk kez yüzleşti, şaşkınlığı geçmedi! 7

Oyuncu, yaz dönemi dizilerinde yer alan tanınmış isimlerin azlığı konusunda şu yorumda bulundu:

“Biraz galiba şöyle bir şey oldu, oyuncu azaldı gibi bir şey oldu. Ben de ilk defa bu yaz yüzleştim bununla. Cast yapılırken ‘şu karaktere oyuncu bulamıyoruz’ konusunu çok duydum. Erkek oyuncu hiç bulamıyoruz gibi cümleler duyuyorum. Eskiden hayal meslek oyunculuktu. Hem ünlü olabileceğin hem çok para kazanabileceğin hem de kolay para kazanabileceğin, kolay icra edebileceğin meslek oyunculuktu.

Sosyal medya olduktan sonra artık orası o boşluğu doldurdu. Hem ünlü olabilirim buradan hem çok para kazanabilirim hem de bu işi kolay yapabilirim denilen yer sosyal medya oldu. Oyuncu çoğalmasını engelleyen şeylerden birisi bu. Bir da dijital platformlar var, televizyon da bölündü. Bütün oyuncular artık televizyona iş yapmıyorlar.”

Oyunculuk mesleğini sevdiğini ve yoluna devam edeceğini anlatan Sevda Erginci, yüzleştiği bu durumun nedenlerini aktarırken, sosyal medyanın da ne kadar etkili bir hale geldiğini göstermiş oldu.