Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Fox TV’deki programda giydiği kıyafetin fiyatını duyan ekrana bir kez daha baktı!

Demet Özdemir’in Fox TV’deki programda giydiği kıyafetin fiyatını duyan ekrana bir kez daha baktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son günlerin çok konuşulan, en popüler, en dikkat çeken genç oyuncularından birisi de Demet Özdemir. Hande Erçel ile birlikte geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki bir dergi tarafından da “En Güzel Türk Kadın Oyuncusu” kategorisiyle öne çıkan isim olmuştu. Erçel’in ilk sırayı aldığı anketle yapılan oylamada Demet Özdemir de 2. sıradaydı.

Özdemir, giderek yükselen bir yabancı hayran kitlesi tarafından da sosyal medyada sıklıkla konuşuluyor. Son olarak rol aldığı Aşk Taktikleri isimli filminin Netflix’te yayınlanmasından sonra da oyuncu, farklı ülkelerde şöhretini sürdürmüştü.

Erkenci Kuş dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı Demet Özdemir. Son dönemde ise Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol almasıyla gündeme gelen oyuncu, geçtiğimiz günlerde Fox TV’de ekrana gelen İbrahim Selim İle Bu Gece programına katıldı.

Bir süre önce Oğuzhan Koç ile nişanlanan ve ardından tatile çıkan oyuncu, tatil dönüşü koronavirüse yakalanmıştı. Sağlığına kavuşan oyuncu, geçtiğimiz günlerde çekimleri yapılan İbrahim Selim İle Bu Gece programının hazırlığından aşağıdaki paylaşımı yapmıştı instagram sayfasından.

Demet Özdemir'in Fox TV'deki programda giydiği kıyafetin fiyatını duyan ekrana bir kez daha baktı! 7

Oyuncunun, krem renkli eşofmanının içine üstüne giydiği boyundan bağlamalı parlak bluzu dikkatleri çekmişti. Dün akşam ekrana gelen programda samimi halleri, sıcak ve mütevazi tavırlarıyla hayranlarının bir kez daha gönlünü çalan oyuncu, parıltılı bluzu ile de göz kamaştırdı.

Ancak bu kıyafetinin fiyatı ise duyanların dudağını uçuklatacak cinstendi! Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in müstakbel eşi Oğuzhan Koç’a Audemars Piguet marka, ünlü Hollywood yıldızlarının da tercihi 1 milyon liralık saat hediye ettiği gündeme gelmişti. Bu kez de bir başka dikkat çeken pahalı ürün ile gündemde!

Marka giyinmeyi seven ve tarzına da çok özen gösteren Demet Özdemir’in giydiği gümüş simli Prada marka crop bluzun fiyatının 41.600 TL olduğu konuşulmakta!

Demet Özdemir’in giydiği ve çok yakıştırılan bu bluzu ile ekrandaki şıklığı ve tarzı hayranlarından beğeni topladı. Oyuncu, program öncesi makyajı yapılırken de yukarıdaki pozunu paylaşmıştı instagram sayfasından…

Bu arada Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin 28 Ağustos’ta evlenecekleri de gündeme geldi.  Ağustos ayında düğün yapacakları biliniyor ancak tam tarih net değildi. Çift henüz bir açıklama yapmadı ama kulislerde 28 Ağustos konuşuluyor…